Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Η επένδυση δεν έχει μόνο ένα στάδιο

Η επένδυση δεν έχει μόνο ένα στάδιο
Σάββατο, 14 Μαρτίου 2020 - 13:01

Ο Ολυμπιακός έχει αλλάξει ρότα, τα τελευταία χρόνια, σε ό,τι αφορά τον σχεδιασμό του. Δεν αποκτά μόνο ποδοσφαιριστές έτοιμους, ψημένους, ικανούς να προσφέρουν άμεσα στην ομάδα. Αποκτά και παίκτες με προοπτική. Ταλέντα, εξελίξιμους, νεαρούς που δείχνουν καλά στοιχεία όχι, φυσικά, μόνο για το τώρα, αλλά και για το… μετά. Είναι η λεγόμενη «επένδυση». Αυτή, όμως, δεν σταματά εκεί.

«Επένδυση» δεν είναι να πάρεις απλώς έναν ποδοσφαιριστή. Οφείλεις να δουλέψεις μαζί του. Να χτίσεις επάνω του. Να τον «πλάσεις», όταν είναι νέος και ακόμη… πλάθεται. Οφείλεις να του δείξεις τον δρόμο. Αυτό κάνει και ο Ολυμπιακός με τον Ουσεϊνού Μπα, εν προκειμένω.

Αναπτύσσεται, τις τελευταίες ημέρες, μία φιλολογία, γύρω από το επικειμένου νέο συμβόλαιο, το οποίο ο Ολυμπιακός θα προτείνει στον Σενεγαλέζο. Λογικό και αυτό. Η επένδυση, όπως προαναφέραμε, δεν έχει μόνο ένα στάδιο. Δεν διαρκεί μόνο… λίγους μήνες. Οφείλει να έχει άνεση να αποδώσει, ως επένδυση. Άνεση χρονική. Και πίστη, σε αυτό που μπορεί να αποδώσει. Αυτό κάνει και ο Ολυμπιακός. Πιστεύει στον Μπα. Και θα του το δείξει.

Διαβάστε επίσης