Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Καμαρά, ο... Νο.1 του Μαρτίνς!

Καμαρά, ο... Νο.1 του Μαρτίνς!
Δευτέρα, 16 Μαρτίου 2020 - 23:50

Και στο ματς με τη Γουλβς στο «Γ. Καραϊσκάκης», για το Europa League, ο Μαντί Καμαρά ήταν εκ των κορυφαίων του Ολυμπιακού!

Ο Αφρικανός μέσος έκανε, για άλλη μία φορά, τα... πάντα στον αγωνιστικό χώρο. Μπορεί να ξεκίνησε στον άξονα, έχοντας δίπλα του τους Μπουχαλάκη και Γκιλιέρμε, στο 4-3-3 των Πειραιωτών, αλλά μετά την αποβολή του Σεμέδο, έπαιξε και στα άκρα, δίνοντας επιθετικές βοήθειες, όπως στο γκολ του Ελ Αραμπί, αλλά και αμυντικές, βάζοντας... δύσκολα στον Αντάμα Τραορέ, μαζί με τον Τσιμίκα...

Ο Καμαρά, λοιπόν, είναι και φέτος ένα από τα πιο σημαντικά «εργαλεία» του Θρύλου και του Πέδρο Μαρτίνς! Για τον Πορτογάλο τεχνικό, ο χαφ από τη Γουινέα αποτελεί το... αγαπημένο του παιδί.

Είναι αξιοσημείωτο, πως από τη στιγμή που ο Μαρτίνς ανέλαβε τον «ερυθρόλευκο» πάγκο, ο Καμαρά είναι μεν έβδομος σε λεπτά, αλλά παράλληλα και ο πρώτος ποδοσφαιριστής, σε συμμετοχές! Ο Καμαρά έχει φτάσει τον αριθμό των 75 παιχνιδιών, έχοντας παίξει 5.267 λεπτά!

Στις παραπάνω περιπτώσεις, ο διεθνής μέσος πέρασε 16 φορές στο γήπεδο ως αλλαγή, ενώ 19 φορές πήρε το... δρόμο για τον πάγκο. Ενώ με τον Μαρτίνς στην άκρη του πάγκου, έχει σκοράρει οκτώ τέρματα και έχει «φτιάξει» και τρία ακόμα για τους συμπαίκτες του.

Ο Καμαρά, λοιπόν, είναι το πολυτιμότερο «πιόνι» στη... σκακιέρα του Μαρτίνς! Αυτό φανερώνουν οι συμμετοχές του, που είναι παραπάνω από κάθε άλλο ποδοσφαιριστή στο μεγάλο Λιμάνι!

Ακόμα και τον Ζοσέ Σα, ξεπερνάει. Ο Πορτογάλος γκολκίπερ είναι σε χρόνο ο πρώτος παίκτης στην «εποχή» Μαρτίνς, ωστόσο, έχει 72 εμφανίσεις, δηλαδή τρεις λιγότερες από τον μέσο από τη Γουινέα...

Διαβάστε επίσης