Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Θα μπουν στο γήπεδο με τον σωστό τρόπο

Θα μπουν στο γήπεδο με τον σωστό τρόπο
Πέμπτη, 2 Απριλίου 2020 - 12:24

Βιώνουμε μία ιδιαιτέρως δύσκολη αγωνιστική περίοδο. Ιδιαίτερη, περίεργη. Κόπηκε σε ένα κρίσιμο σημείο της, λόγω της πανδημίας, με τον κορονοϊό και τώρα αναζητά… επανέναρξη. Όταν με το καλό αυτό συμβεί, είναι δεδομένο ότι οι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού δεν θα μπορέσουν να μπουν… απευθείας στους αγώνες. Καμία ομάδα, σε όλο τον κόσμο, δεν θα μπορέσει να το κάνει αυτό…

Θα χρειαστεί μία σταδιακή επανένταξη στη δράση και όλα δείχνουν ότι ο Πέδρο Μαρτίνς θα προχωρήσει σε μία μικρή προετοιμασία, η οποία φυσικά θα λάβει χώρα στις εγκαταστάσεις του Ολυμπιακού, στο Ρέντη. Έμφαση θα δοθεί στην ανάκτηση της φυσικής κατάστασης. Οι ποδοσφαιριστές δουλεύουν, όσο είναι δυνατόν, με ειδικά προγράμματα, τα οποία πήραν από το επιτελείο του Μαρτίνς, όμως η δουλειά ατομικά στο σπίτι, δεν είναι ίδια με τη δουλειά στο Ρέντη.

Είναι, επομένως, αναγκαίο, με την επιστροφή στη δράση, οι παίκτες να… τρέξουν ξανά. Να ιδρώσουν, να κάνουν δουλειά σαν σε προετοιμασία. Για να είναι στην καλύτερη δυνατή κατάσταση, όταν κληθούν να παίξουν επίσημα ματς.

Διαβάστε επίσης