Ντουντούκα
Η μπάλα επιστρέφει. Όχι και η... εξυγίανση, ας ελπίσουμε.
ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90.1 FM

Παίκτης για να «χτίσεις» επάνω του

Παίκτης για να «χτίσεις» επάνω του
Δευτέρα, 6 Απριλίου 2020 - 15:23

Το αγωνιστικό του προφίλ, η σοβαρότητα στο παιχνίδι του, αλλά και η ωριμότητα στον τρόπο σκέψης του, παρά το νεαρό της ηλικίας του, αποτελούν βασικά κριτήρια για τα οποία ο Ολυμπιακός θέλει να επενδύσει ακόμη περισσότερα, επάνω στον Ουσεϊνού Μπα. Ο Σενεγαλέζος σέντερ μπακ δείχνει να έχει όλα τα φόντα, για να στηρίξει, του χρόνου, την άμυνά του ο Ολυμπιακός επάνω του. Ασχέτως του ποιοι και πόσοι στόπερ θα παραμείνουν ή μη στο ρόστερ, από τους υπάρχοντες.

Ο συνδυασμός Σεμέδο-Μπα, ο οποίος καθιερώθηκε κάποια στιγμή, κατά τη διάρκεια της σεζόν, έδειξε να φέρνει εξαιρετικά αποτελέσματα, με το προπονητικό επιτελείο του Ολυμπιακού να μένει ικανοποιημένο, από την εξέλιξη. Δεν αποκλείεται να είναι αυτό το βασικό δίδυμο του χρόνου. Και λέμε «δεν αποκλείεται» γιατί όπως αποδείχθηκε περίτρανα, τίποτα δεν είναι δεδομένο, στη ζωή και το ποδόσφαιρο.

Πρόθεση του Ολυμπιακού είναι να κρατήσει τον Μπα εδώ και να μην τον πουλήσει, εκτός αν -φυσικά- φθάσει στα γραφεία της ΠΑΕ Ολυμπιακός, μία τόσο μεγάλη πρόταση, την οποία θα είναι αδύνατο να αρνηθεί. Οψόμεθα…

Διαβάστε επίσης