Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Φταίει για όλα και ο Ισπανός της ΚΕΔ

Φταίει για όλα και ο Ισπανός της ΚΕΔ
Δευτέρα, 6 Απριλίου 2020 - 22:49
Αρθρογράφος: Βαϊος Μπαλάφας
ΒΑΪΟΣ ΜΠΑΛΑΦΑΣ

Κάποιοι προσπαθούν να διαχωρίσουν πρόσωπα σχετικά με την ΚΕΔ, όμως κάνουν πολύ μεγάλο λάθος. Για την κατάσταση στη διαιτησία φταίνε όλοι και δεν γίνεται να διαχωριστεί ο Μάριν. Αρα, αν αναλάβει ή αν μείνει στην ΚΕΔ δεν πρόκειται να αλλάξει τίποτα.

Γιατί και ο Μάριν φταίει για όλα; Η απάντηση είναι εύκολη. Κατ' αρχήν ποτέ δεν διέψευσε ότι αυτός κάνει τους ορισμούς! Ετσι τον... διαφήμιζαν τα «εξυγιαντικά» ΜΜΕ! Επίσης, συμφωνούσε με την ασυλία των διαιτητών, αλλιώς θα αντιδρούσε, όταν ο Περέιρα επανάφερε τους Ευαγγέλου, Φωτιά, μετά από δυο αγωνιστικές πρωταθλήματος. Παράλληλα, δεν διέψευσε ότι αυτός εισηγήθηκε ποιοι ρέφερι θα ανέβουν. Ποιοι ανέβηκαν το καλοκαίρι; Οι Κατσικογιάννης, Βάτσιος! Ο Μάριν αλώνισε όλη την Ελλάδα, πήγε σε πολλά γήπεδα, για να επαναφέρει στη μεγάλη κατηγορία αυτούς που έπρεπε να είναι σπίτι τους. Όμως, τους υποβίβασαν για να τους ανεβάσουν ξανά.

Αρα, πως συνέβαλε στην πρόοδο της διαιτησίας;

Σιγά μην αναλάβει ο Μάριν την ΚΕΔ. Η FIFA, ήδη, απέκλεισε αυτό το ενδεχόμενο και θα βάλει άφθαρτα πρόσωπα. Αλλιώς, πως θα γίνει νέο ξεκίνημα με παλιά υλικά; Ο Μάριν μπήκε στην ΚΕΔ Μάρτιο του 2018, ως συνυπεύθυνος για τους ορισμούς. Έχει πολύ καιρό, παρόλα αυτά, δεν κατάφερε ποτέ να δώσει το δικό του... στίγμα. Σε μόνιμη βάση ήταν στη σκιά του Περέιρα. Δεν έδειξε ποτέ ότι μπορεί ο νούμερο 1.

Η... σκυτάλη της «εξυγίανσης»: Όλοι είναι ίδιοι!

Τα τελευταία χρόνια στη διαιτησία έγινε της... εξυγίανσης. Ο Περέιρα ήρθε το καλοκαίρι του 2017, επειδή έναν χρόνο νωρίτερα τα είχαν κάνει μαντάρα ο Τριτσώνης με τον Κουκουλάκη. Παρόλα αυτά δεν έφυγαν, αν και το ζήτησε η FIFA! Επίσης, οι πίνακες του Περέιρα είχαν τη φιλοσοφία τους, αφού ο Πορτογάλος δεν ήξερε τους διαιτητές. Ο Μάριν ήρθε επειδή απέτυχε ο Περέιρα, όμως έμειναν όλοι οι προηγούμενοι αλλά και οι Καλύβας, Ιωσηφόγλου!

Διαβάστε επίσης

Ελ Αραμπί, ο... Νο.1 Μαροκινός!

Ελ Αραμπί, ο... Νο.1 Μαροκινός!

Με συμμετοχή σε 30 γκολ του Ολυμπιακού, ο 33χρονος φορ είναι ο κορυφαίος σκόρερ και ο πιο «παραγωγικός» ποδοσφαιριστής στο Μαρόκο...