Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Χρόνια πολλά μπράτε! (videos)

Χρόνια πολλά μπράτε! (videos)
Τρίτη, 7 Απριλίου 2020 - 16:16

Ένα «δικό μας παιδί», ένα μέλος της οικογένειας του Ολυμπιακού, γιορτάζει σήμερα! Ο Λούκα Μιλιβόγεβιτς κλείνει τα 29 του χρόνια και, πιο ώριμος από ποτέ, ηγείται μίας ιστορικής ομάδας της Premier League, ευρισκόμενος σε εξαιρετική φάση στην καριέρα του! Ο Λούκα έζησε με τον Ολυμπιακό τα πάντα! Τίτλους, νίκες, διακρίσεις, μεγάλες ευρωπαϊκές βραδιές! Από το 2014, έως το 2017, ο Σέρβος μέσος τίμησε τα χρώματα της σπουδαιότερης ομάδας της Ελλάδας, δίνοντας πάντα τον καλύτερο εαυτό του και παλεύοντας για το σήμα στο στήθος!

Ανήμερα των γενεθλίων του, λοιπόν, του αφιερώνουμε δύο υπέροχα βίντεο, με αυτά που έκανε, από τότε που φόρεσε τη φανέλα του Θρύλου και έπειτα. Το ένα είναι όλα τα του τα γκολ, με τον Ολυμπιακό, από το 2014, μέχρι το 2017 και το δεύτερο είναι οι πιο σπουδαίες στιγμές του, με την Κρίσταλ Πάλας, όπως την αποτύπωσε, σήμερα κιόλας, η αγγλική ομάδα.

Απολαύστε τα!

Διαβάστε επίσης

Πρωταθλητής και στα social media! (photo)

Πρωταθλητής και στα social media! (photo)

Ο Ολυμπιακός παίζει μεγάλη... μπάλα και εκτός αγωνιστικού χώρου, έχοντας τον ΠΑΟΚ από κάτω του και στο Instagram! Με τεράστια διαφορά...