Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Έτσι εξηγούνται όλα...

Έτσι εξηγούνται όλα...
Δευτέρα, 13 Απριλίου 2020 - 14:19

Τι άλλο θα ακούσουμε… Είναι τέτοια η απόγνωση του ΠΑΟΚ να σώσει ό,τι μπορεί από την τραγική κατάσταση στην οποία έχει περιέλθει (και η οποία θα μπορούσε -ίσως θα έπρεπε κιόλας- να είναι και ακόμη πιο τραγική) που τα επεισόδια υπεράσπισης από τον Τάκη Μπαλτάκο στα ΜΜΕ παίζονται, το ένα μετά το άλλο, με ρυθμό… καταιγιστικό!

Αυτή τη φορά, ο νομικός εκπρόσωπος του ΠΑΟΚ, ο οποίος βγαίνει και λέει παντού… αυτά που θέλει ο ΠΑΟΚ να ακούει, ή αλλιώς αυτά που ισχύουν κατά τον ΠΑΟΚ, έπιασε και το ματς της Τούμπας, με τον Ολυμπιακό. Δεν διευκρίνισε συγκεκριμένα, ποιο από τα δύο τελευταία, αλλά φαίνεται να μιλά για το 0-1 του πρωταθλήματος. Το ματς που ουσιαστικά απέδειξε τη διαφορά δυναμικότητας και αξίας των δύο ομάδων και έφερε τα πράγματα στη σωστή θέση τους, σε ό,τι αφορά τον τίτλο, παρά τις πεισματικές προσπάθειες της «εξυγίανσης» να μας πείσει, ντε και καλά, ότι το πρωτάθλημα έπρεπε να είναι… ανταγωνιστικό.

Ο Τάκης Μπαλτάκος, λοιπόν, είπε, ούτε λίγο, ούτε πολύ, ότι η ιστορία με την ΕΕΑ και τον υποβιβασμό του ΠΑΟΚ (που έγινε… αφαίρεση βαθμών με τροπολογία, μέσα σε ένα βράδυ) επηρέασε την ομάδα του «δικεφάλου» του βορρά και την Τούμπα, με αποτέλεσμα αυτή να μην είναι… «ηφαίστειο έτοιμο να εκραγεί».

«Αυτό που έχω πει και άλλη φορά, είναι ότι όταν ο παίκτης ακούει τον μάνατζερ του να του λέει ότι να ξέρεις ότι η ομάδα υποβιβάζεται και να δούμε τι θα κάνουμε το επόμενο καλοκαίρι, δεν μπορεί να μπει και να παίξει. Έχω ζήσει αποδυτήρια και σας λέω το εξής. Είχαν βγει τα site του Ολυμπιακού με μεγάλους τίτλους για υποβιβασμό. Αυτό το βλέπει ο μάνατζερ και παίρνει τον παίκτη. Αυτή είναι η δουλειά του. Το μυαλό του παίκτη, φεύγει από το γρασίδι. Εγώ είπα ότι οι παίκτες επηρεάστηκαν. Η λεπτομέρεια παίζει ρόλο. Εγώ έχω δει αγώνες του ΠΑΟΚ στην Τούμπα πολλά χρόνια. Στην τηλεόραση βλέπεις ένα ηφαίστειο που είναι έτοιμο να εκραγεί. Δεν το είδα αυτό στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό... Δεν υπήρχε αυτό πουθενά», είπε μεταξύ άλλων.

Καταλάβατε τώρα τι έγινε; Φταίνε τα site του Ολυμπιακού και οι μάνατζερ που η Τούμπα δεν ήταν… ηφαίστειο. Το γήπεδο στο οποίο έχουν γίνει τόσα και τόσα αίσχη, ανά τα χρόνια και στο οποίο έχει τραυματιστεί και παίκτης του Ολυμποιακού, μέχρι και σε… κεκλεισμένων των θυρών αγώνα… λύγισε, σύμφωνα με τον Τάκη Μπαλτάκο, μπροστά στους μεγάλους τίτλους των site του Ολυμπιακού. Οι μάνατζερ πήραν τηλέφωνο τους παίκτες και τους είπαν να μην… ασχοληθούν, αλλά να κοιτάξουν τι θα κάνουν το καλοκαίρι, γιατί η κακιά ΕΕΑ ρίχνει τον ΠΑΟΚ στη Β’ Εθνική… Και κάπως έτσι… ξεμπροστιάστηκε το δόλιο σχέδιο του Ολυμπιακού, ο οποίος ήθελε να… σοκάρει ατζέντηδες, παίκτες, φιλάθλους και αντικείμενα που εκτοξεύονται στο κόρνερ της Τούμπας, ώστε να πάει και να νικήσει, ξεφεύγοντας στη βαθμολογία…

Μα πραγματικά. Τι άλλο θα ακούσουμε… Τι άλλο…

Διαβάστε επίσης