Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Να πανηγυρίζεις ανήμερα της επετείου του πραξικοπήματος...

Να πανηγυρίζεις ανήμερα της επετείου του πραξικοπήματος...
Τρίτη, 21 Απριλίου 2020 - 13:29

Οι πρακτικές της διοίκησης του ΠΑΟΚ έχουν φέρει σε δυσμενή θέση των «δικέφαλο» του βορρά, ο οποίος όχι μόνο έφτασε στο χείλος του… γκρεμού, για την εφετινή περίοδο, αντικρίζοντας κατάματα τον υποβιβασμό, αλλά κηλιδώθηκε μια για πάντα, ως «η ομάδα που σώθηκε από την κυβέρνηση». Πέραν αυτού, βέβαια, ο κίνδυνος του υποβιβασμού, με τον ΠΑΟΚ να τραβάει την υπόθεση στο CAS δεν έχει ακόμη… οριστικά εξαλειφθεί, αλλά δεν είναι μόνο αυτό.

Με τον Ολυμπιακό να… περιμένει απονομή και του περσινού πρωταθλήματος, στον ΠΑΟΚ ο κρύος ιδρώτας θα πρέπει να… κυλά ασταμάτητα. Οι Θεσσαλονικείς πανηγύρισαν το περσινό πρωτάθλημα, στις 21 Απριλίου, όμως ένα χρόνο μετά, κινδυνεύουν να το χάσουν και αυτό, από τη στιγμή που βεβαιώθηκε πολυιδιοκτησία, στην υπόθεση με την Ξάνθη και η οποία βεβαίως… δεν ακουμπά μόνο τη εφετινή αγωνιστική περίοδο.

Ο ΠΑΟΚ στέφθηκε πέρυσι πρωταθλητής, σε ένα πρωτάθλημα το οποίο δεν παίχτηκε επί ίσοις όροις, από τη στιγμή που η πολυιδιοκτησία αποδείχθηκε δια της διαδικασίας της έρευνας και επιβλήθηκαν και ποινές!

Μάλιστα, στον ΠΑΟΚ το πανηγύρισαν ακριβώς πριν από έναν χρόνο, νικώντας τον Λεβαδειακό, στις 21 Απριλίου, μέσα στην Τούμπα. Να πανηγυρίζεις πρωτάθλημα ανήμερα της… επετείου του πραξικοπήματος της δικτατορίας και ένα χρόνο μετά να κινδυνεύεις να το χάσεις, λόγω των πρακτικών της διοίκησής σου… Μη σου τύχει…

Διαβάστε επίσης