Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Αυτά τα συμβόλαια λήγουν...

Αυτά τα συμβόλαια λήγουν...
Τρίτη, 28 Απριλίου 2020 - 18:33

Εν αναμονή των αποφάσεων για το τι θα γίνει στην Superleague, υπάρχουν και τα συμβόλαια που λήγουν. Βέβαια από την FIFA και την UEFA έχει επισημανθεί πως θα επεκταθούν όσο χρειάζεται για να ολοκληρωθούν οι υποχρεώσεις των ομάδων, αλλά αξίζει να δούμε τις περιπτώσεις των συμβολαίων που λήγουν στον Ολυμπιακό.

Ο Ομάρ Ελαμπντελαουί είναι η πιο δύσκολη… Ψάχνεται για το εξωτερικό ο αρχηγός του Ολυμπιακού, ωστόσο θα περιμένει μια πρόταση από τον Ολυμπιακό για να δει τι θα πράξει.

Στις 30/6, λήγει και το συμβόλαιο του Αβραάμ Παπαδόπουλου. Μένει να φανεί αν θα συνεχίσει για μια ακόμη χρονιά ή θα αποφασίσει να κρεμάσει τα παπούτσια του. Δεν θα ήθελε να τελειώσει σε άδεια γήπεδα πάντως. Δεν του αξίζει.

Το συμβόλαιο του Λάζαρου Χριστοδουλόπουλου δεν ανανεώνεται αυτόματα αφού δεν έπιασε τις ανάλογες συμμετοχές λόγω και του τραυματισμού του. Οι Κύπριοι δείχνουν να τον θέλουν, αλλά και εδώ ο Ολυμπιακός καλείται να αποφασίσει τι θα γίνει.

Διαφορετική είναι η κατάσταση με τρεις δανεικούς. Γκασπάρ, Χασάν και Μορ, έχουν συμβόλαιο με οψιόν αγοράς. Για τους δύο πρώτους υπάρχει θετικό κλίμα και σκέψη να παραμείνουν. Σπόρτινγκ και Μπράγκα θα πρέπει να ρίξουν τις απαιτήσεις τους, ίσως σε αυτό βοηθήσει και το όλο κλίμα με την πανδημία. Δύσκολη ως απίθανη φαντάζει η παραμονή του Μορ για τη νέα σεζόν.

Διαβάστε επίσης