Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Μαρτίνς: «Νιώθουμε τεράστια χαρά!»

Μαρτίνς: «Νιώθουμε τεράστια χαρά!»
Τρίτη, 5 Μαΐου 2020 - 17:00

Οι άνθρωποι που αγαπούν το ποδόσφαιρο, δεν κρύβονται. Το επιδιώκουν με κάθε τρόπο. Ζουν και αναπνέουν για αυτό. Και κάνουν τα πάντα, για να μπορέσουν να επιστρέψουν σε αυτό και όχι να μένουν… μακριά από αυτό. Ο Πέδρο Μαρτίνς, με αφορμή την επιστροφή του Ολυμπιακού στις προπονήσεις, δεν έκρυψε τη χαρά του, την οποία εξέφρασε μέσω του olympiacos.org.

Αναλυτικά, τόνισε:

«Είναι τεράστια η χαρά μας που ξεκινάμε ένα καινούργιο στάδιο, μια καινούργια φάση στις ζωές μας. Ελπίζουμε να τελειώσουμε τη σεζόν και να ολοκληρωθεί το πρωτάθλημα. Αυτή είναι η επιθυμία μας, να βρεθούμε στο γήπεδο μας, να προπονηθούμε και να αγωνιστούμε.

Είναι μια τεράστια ευχαρίστηση που μπορούμε να ξαναβρεθούμε στις προπονήσεις, κουραστήκαμε να μένουμε στο σπίτι. Και ακόμα μεγαλύτερη ευχαρίστηση να ξαναβρεθούμε κοντά στον Ολυμπιακό, όπου έχουμε τις καλύτερες συνθήκες για να δουλέψουμε.

Πήραμε όλες τις προφυλάξεις για να μείνουμε μακριά από τον ιό. Από αυτή την άποψη νιώσαμε προστατευμένοι και είμαστε υπερήφανοι για αυτό. Ελπίζουμε σύντομα να ξαναρχίσει το πρωτάθλημα. Ελπίζουμε να αγωνιστούμε ξανά, η ομάδα μας νιώθει τεράστια χαρά για την επιστροφή μας».

Διαβάστε επίσης