Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Υπάρχει «απαίτηση» αλλαγών στην ΕΠΟ

Υπάρχει «απαίτηση» αλλαγών στην ΕΠΟ
Τρίτη, 5 Μαΐου 2020 - 23:49
Αρθρογράφος: Βαϊος Μπαλάφας
ΒΑΪΟΣ ΜΠΑΛΑΦΑΣ

«Η εγχείρηση πέτυχε, ο ασθενής απεβίωσε». Καμία αντίρρηση ότι η ΕΠΟ έκανε... εξυγίανση, με τη διοίκηση Γραμμένου να μην ενδιαφέρεται για τίποτα άλλο, ούτε για την ισονομία, ούτε για το 50-50 στη διαιτησία. Οι τοποτηρητές και οι εμπειρογνώμονες έρχονταν ο ένας μετά τον άλλον, όμως το ελληνικό ποδόσφαιρο εξακολουθεί να είναι βυθισμένο στον βούρκο, άρα έχουμε τον... θάνατο του ποδοσφαίρου, με ευθύνη της ΕΠΟ.

Για αυτό και υπάρχει «απαίτηση» αλλαγών στην ΕΠΟ και στη διαιτησία τόσο από την πλευρά των FIFA, UEFA όσο και από την πλευρά της Κυβέρνησης. Όλα αυτά αναμένεται να καταγραφούν στο μνημόνιο που θα αποστείλουν οι ξένοι, μέχρι το τέλος του μήνα, στον Μητσοτάκη και θα είναι δεσμευτικό τόσο για το κράτος όσο και για την ΕΠΟ, αν και ο Γραμμένος δεν το παραδέχθηκε, όμως μια απλή ανάγνωση στη συμφωνία που υπέγραψαν οι Μητσοτάκης, Τσέφεριν και Κλαρκ, αρκεί να τους διαψεύσει. Καθόλου τυχαίο ότι η ΕΠΟ δεν εκπροσωπήθηκε στο Μέγαρο Μαξίμου, αν και η αποστολή των FIFA, UEFA αποτελούνταν από καμιά δεκαριά άτομα.

Όλα αυτά δείχνουν ότι αυτή η ΕΠΟ απαξιώθηκε και το... μοντέλο της «εξυγίανσης» προκαλεί αηδία. Αν ίσχυε κάτι άλλο, δεν θα γινόταν μελέτη για να κάνουν αλλαγές. Να μην ξεχνάμε ότι τα δυο προηγούμενα χρόνια οι ξένοι είχαν απειλήσει με Grexit.

TAGS

Διαβάστε επίσης