Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Κάθε μέρα και πιο κοντά

Κάθε μέρα και πιο κοντά
Πέμπτη, 7 Μαΐου 2020 - 10:19

Ο Ομάρ Ελαμπντελαουί είναι ένας περιζήτητος ποδοσφαιριστής, με αρκετές ομάδες να εξετάζουν με ιδιαίτερο ενδιαφέρον, την περίπτωσή του. Ο Νορβηγός μπακ του Θρύλου… αρέσει στο εξωτερικό και οι επιλογές που έχει στα χέρια του είναι αρκετές και ιδιαιτέρως ενδιαφέρουσες, όμως το να μείνει στον Ολυμπιακό ήταν και παραμένει η πρώτη του προτεραιότητα.

Τις τελευταίες ημέρες η πλάστιγγα γέρνει έντονα προς την παραμονή του στην Ελλάδα και τον Ολυμπιακό. Αυτό υπό ποια έννοια: Ο Ομάρ δεν δείχνει ζεστός να αφήσει την Ελλάδα και τον Ολυμπιακό για την Τουρκία, λόγου χάρη. Θα προτιμούσε ένα πιο ποιοτικό πρωτάθλημα, μία μεγαλύτερη πρόκληση, η οποία θα τον κρατήσει στο ίδιο υψηλό επίπεδο, στο οποίο βρίσκεται τώρα. Με τον Ολυμπιακό κάνει πρωταθλητισμό, παίζει Champions League, παίρνει τίτλους. Δεν είναι εύκολο για έναν ποδοσφαιριστή, να τα βάλει όλα αυτά στην άκρη.

Αποτέλεσμα αυτού είναι ο Ομάρ να δείχνει θετικός στο να κοντρολάρει τις οικονομικές απαιτήσεις του, για να βρεθεί η άκρη με τον Ολυμπιακό και να επέλθει η συμφωνία, η οποία θα φέρει ανανέωση. Το ραντεβού με τον Ολυμπιακό αναμένεται να γίνει εντός των προσεχών ημερών και οι δύο πλευρές να θέσουν επί της τραπέζης τα «χαρτιά» τους. Όλα δείχνουν ότι οι πιθανότητες παραμονής του Νορβηγού, στο λιμάνι, είναι περισσότερες από κάθε άλλη φορά, όμως αυτό μένει να επιβεβαιωθεί, με τα… επίσημα, όταν έρθει η ώρα. Μέχρι τότε, όλα είναι ανοικτά.

Διαβάστε επίσης