Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Αποκάλυψη: Ψυχρολουσία για Γραμμένο από FIFA, UEFA

Αποκάλυψη: Ψυχρολουσία για Γραμμένο από FIFA, UEFA
Παρασκευή, 8 Μαΐου 2020 - 19:37
Αρθρογράφος: Βαϊος Μπαλάφας
ΒΑΪΟΣ ΜΠΑΛΑΦΑΣ

«Στα κρύα του λουτρού» έμεινε ο πρόεδρος της ΕΠΟ, Ευάγγελος Γραμμένος που πρότεινε οι εκλογές της ομοσπονδίας να γίνουν στο τέλος Αυγούστου και όχι μέχρι τα μέσα Ιουλίου που θέλουν οι FIFA και UEFA. Οι υπερκείμενες αρχές δεν θέλουν να ακούσουν κουβέντα για παράταση της «εξυγίανσης» και ζήτησαν να ισχύσει η συμφωνία μεταξύ των Μαρινάκη, Σαββίδη, Μελισσανίδη, Αλαφούζου για εκλογές μέχρι τα μέσα Ιουλίου.

FIFA και UEFA θέλουν να τελειώνουν με το ...τέρας της «εξυγίανσης», καθώς στα μέσα Ιουλίου «αποσύρουν» και την επιτροπεία τους, δηλαδή θα... χαιρετίσουν όλοι οι ξένοι τοποτηρητές και εμπειρογνώμονες. Όμως, αυτό δεν απομακρύνει τον κίνδυνο, αν και η διοίκηση Γραμμένου τελειώνει, αυτή να είναι εκείνη που θα περάσει τους κανονισμούς αλλά και να εγκρίνει τους πίνακες των διαιτητών. Και θα είναι μεγάλη η ευθύνη της FIFA και της UEFA αν συμβεί αυτοί, ενώ εκτέθηκαν το περασμένο καλοκαίρι που πήγαν να περάσουν κανονισμό που «επικύρωνε» την πολυϊδιοκτησία αλλά και κανονισμό που «εξαφάνιζε» την ποινή της απαγόρευσης εισόδου στο γήπεδο, η οποία επιβλήθηκε στον Ιβάν Σαββίδη για το ντου με το όπλο.

Άλλωστε, δεν συνηθίζεται διοίκηση που αποχωρεί, να.. στρώνει χαλί για τους κανονισμούς του επόμενου πρωταθλήματος και να δεσμεύει την επόμενη. Επίσης, η διοίκηση που θα εκλεγεί τον Ιούλιο προλαβαίνει να τα προετοιμάσει όλα μαζί με τη νέα ΚΕΔ, η οποία θα επιλεγεί απευθείας από την UEFA.

Διαβάστε επίσης

Στιγμές Μαρτίνς! (photos)

Στιγμές Μαρτίνς! (photos)

Σε «κλικ» η πορεία του Πορτογάλου στον Ολυμπιακό, από το 2018, μέχρι την ημέρα (7/5) που ανανέωσε το συμβόλαιό του...