Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Έτσι του έδειξε ότι τον πιστεύει!

Έτσι του έδειξε ότι τον πιστεύει!
Παρασκευή, 8 Μαΐου 2020 - 12:17

Μία σχέση κρίνεται από τις κινήσεις, τις οποίες κάνουν οι πλευρές, οι οποίες συμμετέχουν σε αυτή. Οι κινήσεις αυτές τροφοδοτούν τη σχέση, με «καύσιμο» για να συνεχίσει να πηγαίνει μπροστά και να αναπτύσσεται. Να διατηρείται ακμαία και να μην… αργοσβήνει. Πως, όμως, συνέβη αυτό, ξανά, στην περίπτωση Ολυμπιακού-Μαρινάκη-Μαρτίνς; Πως ο ηγέτης του Ολυμπιακού έδωσε στον Πορτογάλο να καταλάβει ότι το μέλλον του είναι εδώ; Στο λιμάνι…

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης πρότεινε στον Μαρτίνς κλειστό διετές συμβόλαιο. Και αυτό κάτι λέει. Για την ακρίβεια… λέει τα πάντα! Ο Μαρινάκης είναι άνθρωπος, ο οποίος δεν φοβάται να ρισκάρει. Όταν κάτι δεν πηγαίνει καλά, το αλλάζει. Μέχρι να πάει καλά. Το έκανε με τον Πέδρο Μαρτίνς, όταν τον έφερε στην ομάδα, πριν από δύο+ χρόνια. Και έκτοτε, η ομάδα συνεχίζει να… ανηφορίζει. Δίχως σταματημό. Δίχως… ταβάνι.

Το κλειστό διετές συμβόλαιο ανανέωσης, λοιπόν, το οποίο ο ηγέτης του Ολυμπιακού, πρότεινε στον προπονητή της ομάδας, φανερώνει με τον καλύτερο τρόπο την πίστη προς το πρόσωπο του Πορτογάλου. Ο Ολυμπιακός ήθελε να συνεχίσει με τον Μαρτίνς στο τιμόνι και του το έδειξε με τον καλύτερο τρόπο. Έμπρακτα. Οι ρήτρες και τα γύρω-γύρω είναι τυπικά και δίνουν στον Μαρτίνς τη δυνατότητα να εξετάσει το μέλλον του, αν υπάρξει πρόταση, από αλλού. Αλλά, στην ουσία του πράγματος, το μέλλον του Μαρτίνς είναι εδώ… Στον Ολυμπιακό.

Διαβάστε επίσης

Poll: Ο Μαρτίνς της Ευρώπης!

Poll: Ο Μαρτίνς της Ευρώπης!

Το gavros.gr ζητάει, ξανά, τη γνώμη σας! Ποια θεωρείται τη μεγαλύτερη ευρωπαϊκή επιτυχία του Πορτογάλου στον Ολυμπιακό;