Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Τα δεδομένα και οι παράμετροι για Μπενσαρκί!

Τα δεδομένα και οι παράμετροι για Μπενσαρκί!
Κυριακή, 10 Μαΐου 2020 - 09:52

Δεν παρατάει την υπόθεση του Ασράφ Μπενσαρκί ο Θρύλος! Στο λιμάνι έχουν ξεχωρίσει την περίπτωσή του, ως κάτι περισσότερο από ενδιαφέρουσα και την έχουν προκρίνει, ως μία από εκείνες, τις οποίες θα κυνηγήσουν έντονα! Η Ζάμαλεκ προβάλλει αντίσταση. Αυτό είναι γεγονός. Και ο Ολυμπιακός δεν «παίζει μπάλα» μόνος του, στη διεκδίκηση του ποδοσφαιριστή. Αυτό είναι, επίσης, γεγονός.

Ο Μπενσαρκί έχει όλα εκείνα τα στοιχεία, τα οποία αναζητά ο Μαρτίνς στους εξτρέμ του. Ταχύτητα, τεχνική, δημιουργία, γκολ. Το πως θα κάνει αυτά του τα στοιχεία να αναδειχθούν, στον Πειραιά, θα τον βρει τον τρόπο, ο προπονητής του Ολυμπιακού. Ωστόσο, ο Ασφρά Μπενσαρκί είναι ένας ιδιαιτέρως ταλαντούχος ποδοσφαιριστής, ο οποίος έχει πολλά να προσφέρει στην ομάδα, εφόσον αποκτηθεί. Και για τον λόγο αυτό, ο Ολυμπιακός φαίνεται ότι προχωρά την υπόθεσή του.

Από την άλλη, τα εμπόδια υπάρχουν. Ο Ολυμπιακός έχει ως αντίπαλό του, την Τραμπζονσπόρ, η οποία καραδοκεί για τον ποδοσφαιριστή, εφόσον, όμως υπάρξουν αλλαγές στη γραμμή κρούσης της. Μέχρι τότε, παρατηρεί και απλώς… καταθέτει το ενδιαφέρον της, για τον ποδοσφαιριστή. Παράλληλα, η Ζάμαλεκ κάνει τη… δύσκολη, σχετικά με την παραχώρηση του ποδοσφαιριστή. Το αν αυτό είναι παιχνίδι τακτικής, για να εξοικονομήσει περισσότερα χρήματα, ή αν όντως θέλει να διατηρήσει τον Μπενσαρκί στο ρόστερ της, μένει να φανεί.

Στο Μαρόκο επιμένουν ότι ο Ολυμπιακός δεν κάνει πίσω, για τον παικταρά! Τονίζουν διαρκώς ότι οι Πειραιώτες έχουν βάλει για τα καλά στο στόχαστρο τον Μπενσαρκί και προτίθενται να κυνηγήσουν το θέμα και να το φέρουν σε πέρας. Μάλιστα, οι συμπατριώτες του Μπενσαρκί εμφανίζουν τον ποδοσφαιριστή έτοιμο να έρθει, σύντομα, προς τα μέρη μας!

Διαβάστε επίσης

Νέα σενάρια για Σολδάνο!

Νέα σενάρια για Σολδάνο!

Μέσο ενημέρωσης του εξωτερικού παρουσιάζει τον φορ του Ολυμπιακού μακριά από την Μπόκα Τζούνιορς...

Θα προχωράμε μαζί...

Θα προχωράμε μαζί...

Ολυμπιακός και Μαρτίνς προχωρούν μαζί προς έναν και μόνο προορισμό. Την κορυφή...