Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ενοχλεί το ΑΝΤΡΙΚΕΙΟ 45ο!

Ενοχλεί το ΑΝΤΡΙΚΕΙΟ 45ο!
Κυριακή, 10 Μαΐου 2020 - 11:49

Βύθισαν το ελληνικό ποδόσφαιρο στην ανυπαρξία. Διέλυσαν την εθνική ομάδα της χώρας. Έσπειραν το μίσος, τη διχόνοια, το δηλητήριο. Στην προσπάθειά τους να εκθρονίσουν τον Ολυμπιακό, πήγαν μέχρι και να… νομιμοποιήσουν τα… αυθαίρετα. Δεν τους πέρασε. Ένα ολόκληρο σύστημα πολέμησε τα τελευταία τρία χρόνια (ειδικότερα, ο πόλεμος μαίνεται από πολύ πιο πριν) τον Ολυμπιακό και ο στόχος ήταν ένας: Να τον διαλύσουν. Να τον ρίξουν κατηγορία, να σταματήσει να παίρνει τίτλους. Να σταματήσει να διακρίνεται στην Ευρώπη!

Δεν τα κατάφεραν. Όποια σκευωρία και αν έστησαν, όπου και αν πήγαν να μπλέξουν τον Ολυμπιακό και τον ηγέτη του, τον Βαγγέλη Μαρινάκη, έφαγαν τα μούτρα τους. Γιατί η αλήθεια λάμπει. Δεν καπελώνεται, δεν κουκουλώνεται, δεν μπορεί να… παραποιηθεί, όσο και αν προσπαθήσει κανείς να την αλλάξει. Να την παρουσιάσει διαφορετική, από ό,τι είναι. Ο Ολυμπιακός είχε πάντα το δίκαιο με το μέρος του και για αυτό ΠΟΤΕ δεν νικήθηκε. Και για αυτό… εν μέσω «εξυγίανσης», ετοιμάζεται να σηκώσει το πιο ΑΝΤΡΙΚΕΙΟ πρωτάθλημα ΟΛΩΝ των εποχών…!

Το κέρδισε στο γήπεδο. Με κόντρα διαιτησία. Παίζοντας άμυνα, αγωνιστικά, απέναντι σε ομάδες-Ταλιμπάν και παίκτες-δρεπάνια, αλλά και εξωαγωνιστικά, απέναντι σε διαιτησίες, σε ορισμούς-πρόκληση, σε εύνοια αντιπάλων, σε ένα σύστημα που κάνει τα πάντα, για να μην πετύχει ο Ολυμπιακός. Αλλά πέρασε και στην επίθεση, με καταγγελίες, ξεμπροστιάζοντας την πολυιδιοκτησία, βγάζοντας στη φόρα τα «άπλυτα» της ΕΠΟ, τα golden boys, όλη την κωμωδία που παίζεται στο πάρκο Γουδή…

Και αυτό ΕΝΟΧΛΕΙ! Δεν το αντέχουν! Δεν αντέχουν το γεγονός ότι ο Ολυμπιακός και ο Μαρινάκης τους νικάνε, ως ένα, στο ίδιο τους το παιχνίδι μέσα… Δεν μπορούν να χωνέψουν ότι δεν καταφέρνουν να κρατήσουν τον Ολυμπιακό μακριά από αυτό το πρωτάθλημα. Το πιο ΑΝΤΡΙΚΕΙΟ όλων των εποχών… Το 45ο… Θέλουν παύλες.

Διαβάστε επίσης