Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Σε εξέλιξη και το θέμα Γκασπάρ!

Σε εξέλιξη και το θέμα Γκασπάρ!
Δευτέρα, 11 Μαΐου 2020 - 13:56

Στόχος του Πέδρο Μαρτίνς και κατ’ επέκταση του Ολυμπιακού συνολικά, είναι η διατήρηση του κορμούς της φετινής, επιτυχημένης ομάδας, όσο αυτό είναι δυνατόν, και τη νέα σεζόν. Αυτό δεν είναι εύκολο και η Διοίκηση του Συλλόγου, θα πρέπει να κάνει προσπάθεια, για να διατηρήσει αρκετούς από τους ποδοσφαιριστές που έπαιξαν φέτος στον Θρύλο. Είτε με ανανεώσεις συμβολαίων, είτε με επεκτάσεις δανεισμών, είτε με ενεργοποίηση οψιόν αγοράς, δανεικών παικτών. Μία τέτοια περίπτωση είναι και εκείνη του Γκασπάρ.

Ο Πορτογάλος, διεθνής με την εθνική Αγκόλας, αμυντικός, είναι στους ποδοσφαιριστές, τους οποίους ο Μαρτίνς θέλει να κρατήσει στην Ελλάδα. Πληροφορίες των τελευταίων ημερών αναφέρουν, μάλιστα, ότι το θέμα παραμένει σε εξέλιξη και ότι ο Θρύλος έχει ήδη αρχίσει διαπραγματεύσεις, με τη Σπόρτινγκ, για να καταφέρει να διασφαλίσει την παραμονή του Γκασπάρ εδώ.

Εάν ο Θρύλος κρατήσει Ομάρ και Γκασπάρ, θα έχει σίγουρα δύο καλές λύσεις για τα μπακ. Αναλόγως με τις εξελίξεις που θα «παίξουν» με τον Τσιμίκα, θα γίνει κίνηση ή όχι για αριστερό μπακ, ενώ από πίσω υπάρχει και ο Κούτρης, ο οποίος θα χρειαστεί χρόνο για την αποθεραπεία του. Ενδεχόμενη λύση μπορεί να αποτελέσει και ο Γιάννης Μασούρας, ενώ υπάρχει και ο Τοροσίδης, ο οποίος μπορεί να ανανεώσει και, όπως και ο Γκασπάρ, να δώσει λύσεις και δεξιά και αριστερά, όπου χρειαστεί.

Διαβάστε επίσης