Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Μουφί: «Ενδιαφέρεται ο Ολυμπιακός, αλλά όχι μόνο»

Μουφί: «Ενδιαφέρεται ο Ολυμπιακός, αλλά όχι μόνο»
Πέμπτη, 14 Μαΐου 2020 - 10:19

Ένα από τα ονόματα που «ακούγονται» τις τελευταίες ημέρες, στα μεταγραφικά του Ολυμπιακού, είναι εκείνο του Φαχντ Μουφί. Ο Μαροκινός δεξιός μπακ, που μένει ελεύθερος από την Τοντέλα, εξήγησε, μιλώντας στον Τύπο της πατρίδας του, ότι γνωρίζει για το ενδιαφέρον του Ολυμπιακού, για τον ίδιο. Πρόσθεσε, πάντως, πως ο Θρύλος δεν είναι ο μόνος που τον θέλει, καθώς ερίζουν και άλλες ομάδες για την απόκτησή του.

«Ο εκπρόσωπός μου μου έχει μεταφέρει το ενδιαφέρον από Πόρτο, Μπενφίκα και Ολυμπιακό. Θα πρέπει να περιμένουμε να δούμε τι θα γίνει, όταν βγούμε από αυτή την κατάσταση με τον κορωνοϊό. Είμαι πολύ ικανοποιημένος με την πορεία μου στην Τοντέλα και το να ενδιαφέρονται ομάδες όπως η Πόρτο και η Μπενφίκα για μένα με κάνει περήφανο», τόνισε ο 24χρονος άσος. «Στόχος μου για την επόμενη ομάδα μου είναι να συνεχίσω να βελτιώνομαι συνέχεια, προκειμένου να βρίσκομαι στην εθνική Μαρόκου», πρόσθεσε.

Ο Μουφί είχε φέτος 23 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις. Παίζει δεξιά και αριστερά στην άμυνα και μεγάλο προσόν είναι η ταχύτητά του, κάτι που μπορεί να του δώσει ώθηση, στο παιχνίδι του.

Διαβάστε επίσης

Επίδειξη αδιαφορίας

Επίδειξη αδιαφορίας

Περέιρα και Μάριν είναι στα ξένα, δεν ασχολούνται με τον σχεδιασμό για τα πλέι οφ...