Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Βουίζει ο τόπος! Αναμένονται ανακοινώσεις…

Βουίζει ο τόπος! Αναμένονται ανακοινώσεις…
Κυριακή, 17 Μαΐου 2020 - 10:40

Είναι μία από τις πλέον σημαντικές υποθέσεις του φετινού καλοκαιριού. Με όλες τις ιδιαιτερότητές του, με τα πάνω και κάτω του, λόγω κορονοϊού, το φετινό καλοκαίρι έχει αρκετά μεταγραφικά ζητήματα, τα οποία είναι σε εκκρεμότητα. Ένα εξ αυτών, πολύ σημαντικό, είναι η ανανέωση του συμβολαίου του Ομάρ Ελαμπντελαουί!

Και σήμερα… βουίζει τόπος ότι η συμφωνία, ανάμεσα στις δύο πλευρές επήλθε! Το θέμα αναδεικνύει η εφημερίδα Sportime. Ο Ομάρ και ο Θρύλος φέρονται να έχουν συμφωνήσει για την επέκταση της συνεργασίας τους και όλα δείχνουν ότι ο διεθνής Νορβηγός θα παραμείνει στον Πειραιά!

Ο Ομάρ έδινε, ανέκαθεν, προτεραιότητα στον Ολυμπιακό. Βεβαίως, μέλημά του ήταν και παραμένει να εξασφαλίσει ένα μεγαλύτερο -οικονομικά- συμβόλαιο, το οποίο θεωρεί και ο ίδιος ότι αξίζει, μετά από τα χρόνια παρουσίας του στον Ολυμπιακό. Θεωρούσε, για την ακρίβεια ότι θα επρόκειτο για το τελευταίο «καλό» συμβόλαιο που θα έκανε, στην καριέρα του, πριν μπει στο τελευταίο στάδιο αυτής.

Όπως φαίνεται, λοιπόν, η «χρυσή τομή» βρέθηκε και υπάρχει κοινό έδαφος για τις δύο πλευρές, ενώ δεν φαίνεται να είμαστε μακριά, πλέον, από τις ανακοινώσεις. Εφόσον ο Ομάρ παραμείνει, οριστικά, στο λιμάνι, θα πρόκειται για μία πρώτης τάξεως κίνηση, από πλευράς Ολυμπιακού. Ο σχηματισμός του ρόστερ της επόμενης αγωνιστικής περιόδου, περνά πρώρα από τις ανανεώσεις των συμβολαίων. Και εκείνη του Ομάρ κρίνεται πολύ σημαντική. Το γεγονός ότι οι δύο πλευρές δίνουν τα χέρια, είναι μία μεγάλη εξέλιξη.

Διαβάστε επίσης