Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Στα χέρια του Θρύλου ο Κουασί! (videos)

Στα χέρια του Θρύλου ο Κουασί! (videos)
Κυριακή, 17 Μαΐου 2020 - 11:05

Νέο όνομα στα μεταγραφικά του Ολυμπιακού! Νέο… διαμάντι από Γαλλία! Με τρομερή προοπτική και τρομερά προσόντα! Ο λόγος για τον Τανγκί Κουασί της Παρί Σεν Ζερμέν, το όνομα του οποίου έπεσε στα χέρια του Θρύλου! Σύμφωνα με τον Κόκκινο Πρωταθλητή, η ομάδα του Πειραιά κάνει παιχνίδι με τον νεαρό Γάλλο.

Ο Ολυμπιακός έχει αναπτύξει μία ιδιαίτερα καλή σχέση, με την αγορά της Γαλλίας! Στον Θρύλο αρέσουν πολλοί οι ποδοσφαιριστές που παίζουν στη Ligue 1 και στη Ligue 2 και δείχνουν να του… πάνε. Καμαρά, Μπα, Σισέ, ακόμη και ο Ελ Αραμπί, που έχει παίξει στη Γαλλία. Δείχνουν να «κολλάνε» καλά εδώ. Έτσι, το βλέμμα είναι πάντα στραμμένο εκεί και κάπως έτσι έφτασε στα χέρια των ανθρώπων των Πειραιωτών, το όνομα του 17χρονου στόπερ και αμυντικού μέσου των Παριζιάνων.

Ο Κουασί παίζει και στις δύο θέσεις των σέντερ μπακ, αλλά και καθαρός «κόφτης». Έχει τρομερά προσόντα, είναι 1,87μ. και το συμβόλαιό του λήγει φέτος! Γεγονός που σημαίνει ότι ο Ολυμπιακός μπορεί να κυνηγήσει ελεύθερα την περίπτωσή του! Ο Κουασί φέρεται, αυτή τη στιγμή, σύμφωνα με το Transfermarkt, να έχει αξία 11 εκ. ευρώ (!) ενώ δύο μήνες νωρίτερα, η αξία του είχε φτάσει στο peak της, μέχρι τώρα, στα 13 εκ. ευρώ! Ο Κουασί έχει φέτος 15 συμμετοχές, 1.085 λεπτά, με 3 γκολ και 3 ασίστ.

Προς το παρόν δεν υπάρχει κάτι χειροπιαστό, για την υπόθεση. Ο Κουασί προτάθηκε και η περίπτωσή του θα εξεταστεί. Κάθε ποδοσφαιριστής με προοπτική, όμως, ενδιαφέρει τον Ολυμπιακό. Αυτό είναι δεδομένο.

Δείτε το Κουασί σε δράση, στα παρακάτω βίντεο:

Διαβάστε επίσης