Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Τι γίνεται με Μπα και Αγγλία

Τι γίνεται με Μπα και Αγγλία
Κυριακή, 17 Μαΐου 2020 - 13:08

Ο Μπα βρίσκεται στο στόχαστρο της Άρσεναλ, όπως μεταδίδεται διαρκώς στη Βρετανία. Ο νεαρός σέντερ μπακ του Θρύλου είχε αφήσει εξαιρετικές εντυπώσεις στους «κανονιέρηδες», οι οποίοι βλέπουν τη λύση του ως μία οικονομική, πρώτης τάξεως επένδυση, για το παρόν και το μέλλον. Τι γίνεται όμως με το θέμα της άδειας εργασίας του ποδοσφαιριστή, σε περίπτωση που η Άρσεναλ αποφασίσει να τον εντάξει στο δυναμικό της; Ο Μπα δεν έχει συμμετοχές με την εθνική Σενεγάλης και αυτό είναι πρόβλημα. Όχι αξεπέραστο, ωστόσο.

Ο Μπα μπορεί να αγωνιστεί στην Αγγλία, εφόσον ο σύλλογος που θα θελήσει να τον αποκτήσει, ξοδέψει ένα σημαντικό ποσό, για να το κάνει. Αυτό το ποσό αρκεί να είναι γύρω στα 10 εκ. ευρώ και φυσικά, αναλόγως σημαντικές να είναι και οι αποδοχές του ποδοσφαιριστή. Ο Ολυμπιακός, φυσικά, δεν κοστολογεί μόνο 10 εκατομμύρια τον Μπα, τον οποίο μάλιστα προσπαθεί να «δέσει» με νέο συμβόλαιο, ώστε να μπορέσει, στο μέλλον όταν η αξία του θα έχει ανέβει πολύ περισσότερο, να αποκομίσει μεγαλύτερο όφελος, από μία ενδεχόμενη πώλησή του.

Όλα αυτά δείχνουν ότι εφόσον υπάρχει αυτή η δυνατότητα, στην Άρσεναλ, να δώσει δηλαδή ένα καλό ποσό, προκειμένου να εντάξει στο δυναμικό της έναν ποδοσφαιριστή, ο οποίος βάσει συμμετοχών στην εθνική ομάδα της χώρας του, δεν θα μπορούσε να παίξει, το θέμα δεν αναμένεται να… κολλήσει, όταν έρθει η ώρα. Μένει να φανεί εάν όντως η Άρσεναλ, ή οποιαδήποτε άλλη ομάδα στην Αγγλία ενδιαφέρεται για τον Μπα, θα κινηθεί άμεσα για να τον κάνει δικό της και με ποια προσφορά.

Διαβάστε επίσης