Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Τα τρία... βλέμματα του Κωστούλα στον ΠΑΟΚ!

Τα τρία... βλέμματα του Κωστούλα στον ΠΑΟΚ!
Δευτέρα, 18 Μαΐου 2020 - 23:04

Και στο σημερινό ΔΣ της Superleague, το οποίο έγινε με τηλεδιάσκεψη, επιβεβαιώθηκε ότι ΠΑΟΚ και Παναιτωλικός μπερδεύουν, επειδή οι θέσεις τους δεν ξεχωρίζουν. Μπορεί κάποιος που δεν ξέρει να μπερδέψει τον Φώτη Κωστούλα με τον αντιπρόεδρο του ΠΑΟΚ, Μάκη Γκαγκάτση!

Είναι δυνατόν ο Παναιτωλικός να ψηφίζει «λευκό» αντί να πάει κόντρα στην Ξάνθη, όπως ήταν το πιο λογικό; Η ομάδα της Θράκης ζήτησε να της επιστραφούν οι πέντε βαθμοί από την υπόθεση της μετοχικής σύνθεσης. Είναι δυνατόν ο Παναιτωλικός, ο οποίος είναι προτελευταίος, και η Ξάνθη μια θέση πιο πάνω, να αδιαφορεί αν η διαφορά θα αυξηθεί από το έναν βαθμό στους έξι;

Δεν είναι η πρώτη φορά που ο Κωστούλας, αν προτιμάτε ο Παναιτωλικός ρίχνει... βλέμματα στον ΠΑΟΚ και δεν έχει σημασία που σήμερα (18/05), μέσω του Μάκη Γκαγκάτση, δήλωσε «παρών» το ίδιο είναι! Και μάλιστα, σε βαθμό παρεξήγησης, αφού κινδυνεύει να κατηγορηθεί ότι πάει κόντρα στα συμφέροντά του!
Ας δούμε ποιες ήταν οι άλλες δυο φορές:

-Στις 25 Φεβρουαρίου, πάλι στο ΔΣ της Λίγκας οι Παναιτωλικός, ΠΑΟΚ, Ξάνθη, Παναθηναϊκός, Βόλος είχαν ψηφίσει κατά του αιτήματος του Ολυμπιακού να αποβληθούν ΠΑΟΚ και Ξάνθη επειδή είχαν προσφύγει στα πολιτικά δικαστήρια.

Δηλαδή, ο Παναιτωλικός δεν θέλει να σωθεί;

-«Μακάρι να έρθει ο Σαββίδης ή ο Μαρινάκης να πάρουν το Emileon», είχε δηλώσει (05/12/19) ο Κωστούλας, όταν αποκαλύφθηκε η υπόθεση της πολυϊδιοκτησίας. Το ερώτημα είναι ίδιο με το προηγούμενο. Ασφαλώς, και πρέπει οι βαθμοί να κερδίζονται στο γήπεδο, όμως εδώ υπάρχει παράβαση κανονισμών και «νόθευση» του πρωταθλήματος από τους ΠΑΟΚ και Ξάνθη.

Ας θυμίσουμε και κάτι ακόμη:

Στη διάρκεια προηγούμενης τηλεδιάσκεψης (20/04) στη Λίγκα ο εκπρόσωπος του Ολυμπιακού, Τάκης Αγραφιώτης άφησε αιχμές για τον Παναιτωλικό, όταν ο Κωστούλας ζήτησε κεντρική διαχείριση στα τηλεοπτικά: «Πήρατε χαρτάκι από τον Γκαγκάτση; Όσο υπάρχουν δορυφορικές ομάδες στη Λίγκα, δεν θα υπάρχει κεντρική διαχείριση».

Κωστούλας: «Να μας πει ο κ.Μαρινακης αν συμφωνεί με τον κ. Αγραφιώτη».

Μαρινάκης: «Κύριε Κωστούλα, υπάρχουν σύννεφα και ερωτηματικά για τον Παναιτωλικό».

Διαβάστε επίσης