Ντουντούκα
Κυνηγάμε όλους τους στόχους μας!
ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90.1 FM

Βαράντας: «Σπουδαίος επαγγελματίας ο Σεμέδο»

Βαράντας: «Σπουδαίος επαγγελματίας ο Σεμέδο»
Παρασκευή, 22 Μαΐου 2020 - 00:29

Ο Ρούμπεν Σεμέδο είναι από τα ονόματα που έχουν συζητηθεί πολύ στην Πορτογαλία. Ο διεθνής στόπερ του Ολυμπιακού έφτασε το καλοκαίρι στο μεγάλο Λιμάνι και κατάφερε να αποκτήσει πολλούς θαυμαστές! Μάλιστα, η Μπενφίκα και η Σπόρτινγκ φαίνεται να έχουν βάλει το όνομα του στην μεταγραφική τους λίστα.

Ο Φρεντερίκο Βαράντας, πάντως, σε δηλώσεις του στην πορτογαλική τηλεόραση, δεν θέλησε να κάνει κάποιο σχόλιο για πιθανή επιστροφή του διεθνούς αμυντικού στα «λιοντάρια», αλλά στάθηκε στον τρόπου που δούλευε στην Σπόρτινγκ.

Ο πρόεδρος των Πορτογάλων δήλωσε: «Είναι ένα παιδί που η ζωή του ήταν... άρρωστη, αλλά στην Σπόρτινγκ ήταν σπουδαίος επαγγελματίας! Σε αυτό το σημείο, εμείς, έχουμε στρέψει το ενδιαφέρον μας, μόνο στην ολοκλήρωση του πρωταθλήματος».

Υπενθυμίζεται, πως ο Σεμέδο έχει αγωνιστεί με επιτυχία στην Σπόρτινγκ, στο παρελθόν. Και αυτό, διότι είχε 23 συμμετοχές (και ένα γκολ) με την δεύτερη ομάδα, αλλά και 48 με την πρώτη! Αγωνίστηκε, μάλιστα, για πρώτη φορά και στο Champions League ως παίκτης της ομάδας της Λισαβόνας...

Διαβάστε επίσης