Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Βούλιαξαν» στην... εξυγίανση!

«Βούλιαξαν» στην... εξυγίανση!
Πέμπτη, 21 Μαΐου 2020 - 23:31
Αρθρογράφος: Βαϊος Μπαλάφας
ΒΑΪΟΣ ΜΠΑΛΑΦΑΣ

Μια τρύπα στο νερό ήταν η δήθεν επιτήρηση των FIFA, UEFA στην ΕΠΟ και στη διαιτησία, απόδειξη ότι, ακόμη και με την παρουσία τους, στα δυο προηγούμενα χρόνια, τέτοια εποχή απείλησαν με Grexit το ελληνικό ποδόσφαιρο. Οι υπερκείμενες αρχές, όχι μόνο «βούλιαξαν» στην... εξυγίανση, παράλληλα αποτέλεσαν και άλλοθι για τα αίσχη, λόγω της «καραμέλας» πως στο ελληνικό ποδόσφαιρο και στη διαιτησία γίνεται αυτό που θέλουν FIFA, UEFA, άσχετα αν δεν το πίστευαν ούτε τα παιδιά του νηπιαγωγείου. Θα χάσουμε κάθε ιδέα, αν θεωρήσουμε ότι το πίστευαν οι ξένοι...

Το 2017, στη ΓΣ της ΕΠΟ, οι Αχαλκάτσι, Λάκοβιτς υποσχέθηκαν κάποια πράγματα, όμως, εκ του αποτελέσματος, αποδείχθηκαν λόγια του αέρα. «H FIFA και η UEFA θα είναι παρούσες και μετά τις εκλογές», δεσμεύτηκε ο απεσταλμένος της FIFA, Νόνταρ Αχαλκάτσι, προσθέτοντας ότι «η Επιτροπή Παρακολούθησης θα έχει παρουσία και δεν θα είναι μόνο στα χαρτιά».

Είναι η επιτροπή του Χούμπελ που συνεχίζει ως τοποτηρητής. Ο Αυστριακός ήταν καυστικός σε πολλά θέματα, είδε τι γινόταν, όμως... χαλινάρι δεν μπήκε ούτε στην ΕΠΟ ούτε στη διαιτησία!

Ακόμη, ο Λάκοβιτς διαβεβαίωσε ότι «δεν θέλουμε να καταλήξουμε σε δύο χρόνια στην ίδια κατάσταση. Εάν συμβεί κάτι, θέλουμε να ενημερωθούμε αμέσως». Ο Σέρβος, Διευθυντής των Εθνικών Ομοσπονδιών της UEFA, δικαιώθηκε αλλά από την ανάποδη. Οι... εξυγιαντές τα διέλυσαν όλα σε ΕΠΟ και διαιτησία!

Θα πρέπει να το κατάλαβε και ο ίδιος ο Λάκοβιτς, επειδή όταν ήρθε στην Αθήνα για τη συνάντηση των Μαρινάκη, Μελισσανίδη, Σαββίδη, Αλαφούζου δικαιολογούνταν ότι τάχα η ΕΠΟ δεν πέρασε ούτε το 15 % των μεταρρυθμίσεων που εισηγήθηκαν. Τότε, γιατί δεν έβαλαν διοικούσα επιτροπή, ώστε να γίνουν αυτά που ήθελαν και να μην αηδιάζουν οι φίλαθλοι λόγω... εξυγίανσης;

Διαβάστε επίσης