Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

ΠΑΕ Ολυμπιακός: «Όταν ανοίξουμε κέντρο αποκατάστασης, θα τον ενημερώσουμε...»

ΠΑΕ Ολυμπιακός: «Όταν ανοίξουμε κέντρο αποκατάστασης, θα τον ενημερώσουμε...»
Τρίτη, 26 Μαΐου 2020 - 13:29

Το θέμα πιθανής επιστροφής του Κέβιν Μιραλάς, το οποίο… ανέκυψε από το πουθενά και… ανοίγει, τις τελευταίες ημέρες -και πολύ πιο έντονα, τις τελευταίες ώρες- θέλησε να σβήσει μία και καλή, η ΠΑΕ Ολυμπιακός. Θέμα επιστροφής του Βέλγου, όχι απλώς δεν υπάρχει, αλλά στο λιμάνι δείχνουν, με όσα διέρρεαν από την Πλατεία Αλεξάνδρας, ότι ούτε καν έχουν σκεφτεί το ενδεχόμενο να ντύσουν ξανά τον Βέλγο με τα ερυθρόλευκα.

«Ο Ολυμπιακός δεν έχει ανοίξει ακόμα κέντρο αποκατάστασης. Όταν ανοίξει θα συζητήσουμε με τον Μιραλάς το διάστημα που χρειάζεται να παραμείνει στο κέντρο», ήταν το… γλαφυρότατο και ιδιαιτέρως κατατοπιστικό σχόλιο από τον Ολυμπιακό, για το θέμα Μιραλάς.

Ό,τι δεν είναι υπαρκτό, ο Θρύλος κοιτάζει να το τελειώνει μονομιάς, γιατί η δημιουργία εντυπώσεων, ειδικά σε έναν ευαίσθητο τομέα, όπως είναι τα μεταγραφικά, δεν είναι σωστό να διαιωνίζεται, εκεί όπου δεν υπάρχει… τίποτα. Σαφής, λοιπόν, η θέση της ΠΑΕ, για το ενδεχόμενο επιστροφής του Βέλγου στο λιμάνι, «κόβει» μονομιάς και… μαχαίρι, κάθε συζήτηση.

Διαβάστε επίσης