Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Που να μην τον πολεμάνε με τόση λύσσα…

Που να μην τον πολεμάνε με τόση λύσσα…
Τρίτη, 26 Μαΐου 2020 - 12:14

Κάτι τέτοιες μέρες γίνεται απολύτως κατανοητή η λύσσα, με την οποία το «σύστημα» μάχεται τον Ολυμπιακό και τον Μαρινάκη. Έχουμε γίνει μάρτυρες, εδώ και χρόνια, ενός πρωτοφανούς πολέμου, ο οποίος όχι μόνο δεν έχει τελειωμό, αλλά κάθε χρόνο γίνεται και πιο λυσσαλέος. Κατασκευασμένες σκευωρίες εμπλοκής του Ολυμπιακού και του ηγέτη του, με υποθέσεις με τις οποίες δεν έχουν καμία σχέση και σενάρια μόνο για τη δημιουργία εντυπώσεων, στα ΜΜΕ και… τέλος. Μέχρι εκεί πάνε.

Γιατί, όμως; Μα, θέλει και ερώτημα; Δεν τον αντέχουν τον Ολυμπιακό πρώτο! Δεν αντέχουν τον Βαγγέλη Μαρινάκη να δέχεται όλο αυτό τον ΠΟΛΕΜΟ και να μη λυγίζει! Να είναι ΠΑΡΩΝ. Να βγαίνει μπροστά και ακόμη και τώρα, μπροστά σε αυτή την τεράστια δυσκολία, να δίνει το σύνθημα και να ωθεί την ομάδα μπροστά. Να εμπνέει νέες επιτυχίες, να εμπνέει τον Μαρτίνς, τους παίκτες, να είναι παρών και να το δηλώνει με σθένος…

Που να μην τον πολεμάν, μετά, με τόση λύσσα. Που να μην επιμένουν να προσπαθούν να τον λυγίσουν… Και να μην τα καταφέρνουν ποτέ! Οι ηγετικές εμφανίσεις του Μαρινάκη, όπως εκείνη χθες στο Ρέντη, πονάνε και θα πονάνε διαρκώς, εκείνους που ονειρεύονται το κακό του Θρύλου… Δεν τους περνά και… φρενιάζουν!

Διαβάστε επίσης