Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ενωμένος στην κρίσιμη στιγμή

Ενωμένος στην κρίσιμη στιγμή
Τετάρτη, 27 Μαΐου 2020 - 09:46

Λίγα βήματα πριν από νέες μεγάλες επιτυχίες, βρίσκεται ο Ολυμπιακός. Έτοιμος να σηκώσει το 45ο, να κάνει το νταμπλ και να διεκδικήσει μία θέση, τουλάχιστον, στην οκτάδα του Europa League. Αυτό για να συμβεί χρειάζεται, περισσότερο από ποτέ, ενότητα. Αυτή την ενότητα διασφαλίζει ο Βαγγέλης Μαρινάκης, η Διοίκηση του Συλλόγου, ο Μαρτίνς και οι ποδοσφαιριστές του Θρύλου, ευρισκόμενοι σε συμφωνία για το -κρίσιμο αυτή την περίοδο- οικονομικό θέμα.

Οι δύο πλευρές δεν είχαν καμία πρόθεση να διαφωνήσουν και αυτό γιατί και για τις δύο πλευρές μπαίνει πρώτο το καλό της ομάδας. Ο Ολυμπιακός έχει αποδείξει ότι φροντίζει τους δικούς του και το γεγονός ότι όλοι όσοι αποχωρούν, από την ομάδα, μνημονεύουν την περίοδο παρουσίας τους εδώ με τις θετικότερες των σκέψεων, μαρτυρά του λόγου το αληθές.

Ο Ολυμπιακός είναι οικογένεια. Και αυτό δεν αλλάζει. Οι καιροί μπορεί να άλλαξαν, μπορεί τα οικονομικά παγκοσμίως στο ποδόσφαιρο να «σφίγγουν», αλλά ο Θρύλος, ως οργανισμός, δεν το «καπηλεύεται» αυτό, για να «σφίξει το ζωνάρι» στους παίκτες του.

Οι συζητήσεις ανάμεσα στο ποδοσφαιρικό τμήμα και τη Διοίκηση έγιναν, όπως γίνονται πάντα: Σε κλίμα οικογενειακό. Και έτσι θα προχωρήσει ο Ολυμπιακός, στο υπόλοιπο της σεζόν: Ενωμένος, ως οικογένεια, τα μέλη της οποίας προστατεύουν το ένα το άλλο.

Μόνο έτσι μία ομάδα μπορεί να φτάσει στην επιτυχία…

Διαβάστε επίσης