Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Τα... γυρίζουν Στάρτζεον και Μίσιτς

Τα... γυρίζουν Στάρτζεον και Μίσιτς
Τετάρτη, 27 Μαΐου 2020 - 15:35

Μεγάλος ντόρος έγινε σήμερα Τετάρτη, με τις δηλώσεις Στάρτζεον και Μίσιτς, που δημοσιεύθηκαν σε O’Jogo και Vecernji List, σχετικά με τη σχέση ανάμεσα στις ομάδες τους και την τιμωρία που τους επιβλήθηκε. Έστω και αυτό το… χάδι, δηλαδή. Ο κακός χαμός με τις παραδοχές των δύο παικτών, οι οποίοι αντιλαμβανόμενοι αυτό τον κακό χαμό, έσπευσαν να τα… μαζέψουν.

Και ο Στάρτζεον, μέσω της επίσημης σελίδας της Ξάνθης, αλλά και ο Μίσιτς, μέσω… διαρροών του ΠΑΟΚ, είπαν ότι οι δηλώσεις τους αποδόθηκαν λάθος και ότι δεν εννοούσαν αυτά που δημοσιεύθηκαν, σχετικά με τη σχέση των ομάδων τους (ΠΑΟΚ και Ξάνθη).

Αμφότεροι θέλησαν, με αυτό τον τρόπο, να δώσουν τη δική τους διάσταση στο θέμα και να… μαζέψουν τα ασυμμάζευτα. Πάντως, για την ιστορία, και στις δύο περιπτώσεις, τα λεγόμενα των δύο ποδοσφαιριστών, δεν έφεραν και καμιά… τρομερή αποκάλυψη. Η πολυιδιοκτησία ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και την Ξάνθη αποδείχθηκε στα δικαστήρια!

Δεν περίμενε κανείς, στη φίλαθλη Ελλάδα, να ακούσει την άποψη του Στάρτζεον και του Μίσιτς, για το θέμα, για να βγάλει τα συμπεράσματά του. Οι δηλώσεις τους, όπως έγιναν γνωστές πριν τις διαψεύσουν, απλώς έδειξαν, αυτό που ξέρει (επισήμως, μετά τις καταδίκες) όποιος ασχολείται με το ποδόσφαιρο στην Ελλάδα.

Διαβάστε επίσης