Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Τίποτα προχωρημένο για Ζότα

Τίποτα προχωρημένο για Ζότα
Σάββατο, 30 Μαΐου 2020 - 12:29

Έχει τονίσει πολλές φορές ο Ολυμπιακός, ότι προέχει το 45ο. Πέρα και πάνω από όλα τα άλλα. Δεδομένα η Διοίκηση του Συλλόγου να μην σταματά ποτέ να σχεδιάζει το μέλλον και αυτά που θα έρθουν, ετοιμάζοντας μία ακόμη καλύτερη ομάδα για το «αύριο», με στόχο το 46ο, το 47ο και πάει λέγοντας. Αλλά και τη διαρκή πρόοδο στην Ευρώπη. Μέχρι έναν ευρωπαϊκό τελικό και… ποιος ξέρει! Αυτό, ωστόσο, δεν σημαίνει ότι κάθε μέρα θα γίνεται και μία… μεταγραφή! Το ίδιο ισχύει και για την υπόθεση του Ζότα.

Για τον ποδοσφαιριστή της Μπενφίκα, λοιπόν, ο οποίος αρέσει και «κάνει γκολ» στο λιμάνι, δεν υπάρχει κάτι προχωρημένο, αυτή τη στιγμή. Μόνο ενδιαφέρον. Ο Ολυμπιακός δεν είναι, τη δεδομένη περίοδο, σε θέση να προχωρήσει ολοκληρωτικά κάποια μεταγραφική κίνηση. Αντιθέτως, επικεντρώνεται μόνο στα αγωνιστικά του. Θέλει το πρωτάθλημα, το νταμπλ και τους «8», τουλάχιστον, του Europa League.

Όλες οι μεταγραφές, όπως και εκείνη του Ζότα, εφόσον αποφασιστεί να προχωρήσει, θα έρθουν στην ώρα τους. Βιασύνη δεν υπάρχει, πίεση δεν υπάρχει και ο Θρύλος θέλει να ξεκαθαρίσει και το τι γίνεται με το υπάρχον ρόστερ, πριν αρχίσει τις προσθήκες. Επομένως, όπως και άλλοι, έτσι και ο Ζότα, θα… περιμένει λιγάκι.

Διαβάστε επίσης