Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Το (έξτρα) κίνητρο του Ελ Αραμπί!

Το (έξτρα) κίνητρο του Ελ Αραμπί!
Κυριακή, 31 Μαΐου 2020 - 22:23

Ο Γιουσέφ Ελ Αραμπί θα αποτελέσει, χωρίς αμφιβολία, ένα από τα μεγαλύτερα «όπλα» του Ολυμπιακού στα πλέι οφ του πρωταθλήματος! Με τον Μαροκινό φορ να ετοιμάζεται για την επιστροφή στην αγωνιστική δράση, μετά τη μεγάλη απραξία λόγω του κορονοϊού. Στόχος του; Γκολ με το... καλημέρα!

Ο 33χρονος στράικερ θέλει να σκοράρει για πρώτη φορά απέναντι στον ΠΑΟΚ, τη φετινή σεζόν. Την άλλη Κυριακή (7/6) θα έχει αυτή την ευκαιρία, στην πρεμιέρα των Πειραιωτών στα πλέι οφ του πρωταθλήματος, κόντρα στους Θεσσαλονικείς, στην Τούμπα...

Ο διεθνής φορ είναι αυτή την στιγμή το πρώτο «κανόνι» της Super League 1, αφού μετρά 17 τέρματα. Ενώ με τα επτά ακόμα που έχει σε Champions League και Europa League, έχει φτάσει τα 24 με την ερυθρόλευκη φανέλα.

Ο Ελ Αραμπί έχει αρκετά κίνητρα για την συνέχεια και με τρεις διοργανώσεις «ανοιχτές» (πρωτάθλημα, Κύπελλο, Europa League) θα αναζητήσει... τουλάχιστον τέσσερα γκολ! Γιατί... τουλάχιστον τέσσερα; Για να φτάσει τα 100 σε συλλογικό επίπεδο, στα γήπεδα της Ευρώπης!

Ο Μαροκινός έχει σε 134 αγώνες με την Γρανάδα, στην Ισπανία, 44 γκολ. Τα 43 εξ' αυτών στην La Liga, ενώ μόλις ένα στο Copa Del Ray. Από εκεί και πέρα, έχει σκοράρει ακόμα 28 γκολ με την Καέν, στην Γαλλία, σε σύνολο 76 αναμετρήσεων. Από τα παραπάνω, τα 17 ήρθαν στην Ligue 1, σε 40 ματς, ενώ τα 11 στην Ligue 2. Μιλάμε για έναν απολογισμό 96 τερμάτων, σε σύνολο 249 αγώνων.

Πλέον, ο επιθετικός του Θρύλου έχει την ευκαιρία να πανηγυρίσει την... κατοστάρα, αν σημειώσει τέσσερα γκολ στα 12 τουλάχιστον ματς που... έρχονται.

Να σημειωθεί, πως ο Ελ Αραμπί έχει ήδη... σπάσει το φράγμα των 200 γκολ (202) σε συλλογικό επίπεδο. Και αυτό, διότι μετρά και 90 τέρματα στην Αλ Ντουχαίλ και 16 στην Αλ Χιλάλ...

Διαβάστε επίσης

Κάποτε θα έσκαγε η... βόμβα με το VAR

Κάποτε θα έσκαγε η... βόμβα με το VAR

Το αίτημα για άρση της Βουλευτικής ασυλίας των Παππά, Βασιλειάδη από την εισαγγελία διαφθοράς, σύμφωνα με νομικούς κύκλους, είναι μόνο η αρχή...