Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Βέλγοι: «Θετική επαφή Σταντάρ-Κάιπερς»

Βέλγοι: «Θετική επαφή Σταντάρ-Κάιπερς»
Τρίτη, 2 Ιουνίου 2020 - 11:28

Σας είχαμε ενημερώσει πριν από λίγες ημέρες, για το θέμα που ανέδειξαν οι Βέλγοι και αφορά στην προσέγγιση της Σταντάρ Λιέγης, προς τον Ούγκο Κάιπερς, του Ολυμπιακού, για μία πιθανή συνεργασία. Ο Τύπος της χώρας ασχολείται εκτενώς με τον νεαρό φορ των Πειραιωτών, ο οποίος αρέσει στην ομάδα της Λιέγης.

Μάλιστα, η La Derniere Heure προχωρά σήμερα το θέμα ένα βήμα παραπέρα, τονίζοντας ότι οι δύο πλευρές έχουν μπει σε συζητήσεις και ότι εκείνες πηγαίνουν καλά. Με αυτό τον τρόπο θέλουν να δείξουν ότι η υπόθεση του 23χρονου, για τη βελγική ομάδα, είναι σε καλό δρόμο.

Το μέλλον του Κάιπερς δεν έχει, φυσικά, ξεκαθαρίσει, σε ό,τι αφορά την παραμονή του, ή μη, στον Ολυμπιακό. Ο Μαρτίνς δεν έχει αποφασίσει για το συγκεκριμένο θέμα και για τον λόγο αυτό ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής εξετάζει τι επιλογές μπορεί να έχει.

Δίνει, παρόλα αυτά, προτεραιότητα στον Ολυμπιακό, με αποτέλεσμα να περιμένει να μάθε τα νεότερα, από την Πλατεία Αλεξάνδρας και το Ρέντη. Το ότι μπορεί να συζητά όρους συνεργασίας με μία άλλη ομάδα, ενδεχομένως γίνεται σε πλαίσιο διερευνητικό, αλλά έχοντας επισημάνει ότι πρώτη του σκέψη παραμένει πάντα ο Ολυμπιακός.

Διαβάστε επίσης

Πάσα στον Ομάρ

Πάσα στον Ομάρ

Ο Ολυμπιακός περιμένει την κίνηση του Ομάρ, αφού από την πλευρά του έχει κάνει την πρόταση ανανέωσης.

Ο νέος, κρυφός… Καμαρά!

Ο νέος, κρυφός… Καμαρά!

«Διαμάντι» από την Γκάνα εντόπισε ο Ολυμπιακός και κινείται με μυστικότητα για να το φέρει στο λιμάνι!