Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Πάσα στον Ομάρ

Πάσα στον Ομάρ
Τρίτη, 2 Ιουνίου 2020 - 13:05

Αρχίζουμε ξανά από τα βασικά. Ο Ολυμπιακός θέλει να κρατήσει τον Ομάρ. Και ο Ομάρ θέλει να παραμείνει εδώ. Στον Ολυμπιακό. Με αυτό ως δεδομένο, οι δύο πλευρές διαπραγματεύονται το οικονομικό σκέλος και τους όρους ενός νέου συμβολαίου, εν γένει, προκειμένου να καταλήξουν σε συμφωνία και ο Νορβηγός μπακ να διατηρήσει και για τα επόμενα χρόνια το περιβραχιόνιο του αρχηγού, στον Θρύλο.

Σε ό,τι αφορά τις συζητήσεις, λοιπόν, η πλευρά του Συλλόγου έχει κάνει την προσφορά της, στον ποδοσφαιριστή και περιμένει. Πλέον, όπως φαίνεται, το «μπαλάκι» έχει πάει στην πλευρά του Ομάρ και φαίνεται να είναι καθαρά στο χέρι του, το πως θα το επιστρέψει. Ακόμη και συμφωνία να μην υπάρξει, είναι σαφής η πρόθεση του Νορβηγού να δώσει προτεραιότητα στην παραμονή του.

Αποτέλεσμα αυτού είναι η υπόθεση να αναμένει εξελίξεις προσεχώς. Μάτια από το εξωτερικό, για τον Ομάρ, υπάρχουν πάντοτε, όμως ο ίδιος θέλει, πάνω από όλα, Θρύλο. Και σε αυτή την κατεύθυνση κινείται. Έτσι, το θέμα θα εξαρτηθεί από το πως θα κινηθεί ο έμπειρος δεξιός μπακ, στο επόμενο στάδιο διαπραγματεύσεων, για την ανανέωσή του.

Διαβάστε επίσης

Τα είχε πει ο Μόουρα... (video)

Τα είχε πει ο Μόουρα... (video)

Το France Football ανέδειξε την καυτή έδρα του Ολυμπιακού, το Καραϊσκάκη, αλλά το είχε κάνει τη Γαλλία ο Μόουρα, εδώ και... καιρό...