Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Τρέλα» για Τούμπα και 45ο!

«Τρέλα» για Τούμπα και 45ο!
Παρασκευή, 5 Ιουνίου 2020 - 22:53

Η αντίστροφη μέτρηση για την επιστροφή του Ολυμπιακού στην αγωνιστική δράση, μετά τη μεγάλη διακοπή λόγω του κορονοϊού, έχει ξεκινήσει. Η αντίστροφη μέτρηση για το μεγάλο ματς (7/6) στην Τούμπα! Κόντρα στον ΠΑΟΚ, για την πρεμιέρα των πλέι οφ της Super League 1. Με τον Θρύλο να μπαίνει στην τελική ευθεία για τη μεγάλη ώρα. Για την κατάκτηση του 45ου πρωταθλήματος της ιστορίας του!

Τι κι αν βρίσκονται στην κορυφή του πρωταθλήματος με +14 από τον δεύτερο ΠΑΟΚ; Οι «ερυθρόλευκοι» δεν εφησυχάζουν. Δεν χαλαρώνουν με... τίποτα. Ξέρουν, ότι με νίκη «κλειδώνουν» τον τίτλο. Το πιο μάγκικο πρωτάθλημα!

Στο Λιμάνι, άπαντες είναι αποφασισμένοι και παθιασμένοι να κάνουν το καθήκον τους... Να «πατήσουν» ξανά τους «ασπρόμαυρους», μέσα στη Θεσσαλονίκη. Κόντρα στην... εξυγίανση. Κόντρα σε όλους και σε όλα...

Η ομάδα του Πειραιά είναι απόλυτα προσηλωμένη σε αυτό το στόχο. Στο στόχο του... +17. Και το θετικό είναι, ότι έχει ανέβει αισθητά, το τελευταίο διάστημα, όσον αφορά στην προπόνηση. Με τον Πέδρο Μαρτίνς να είναι απόλυτα ικανοποιημένος με την εικόνα των ποδοσφαιριστών του, στο Ρέντη.

Ο Ολυμπιακός είναι η καλύτερη ομάδα στην Ελλάδα. Είναι αήττητος, με 20 νίκες και έξι ισοπαλίες σε 26 αγωνιστικές πρωταθλήματος, κορυφαίος σε επίθεση και άμυνα, καθώς και «αφεντικό» στα ντέρμπι. Και θέλει να τα αποδείξει όλα αυτά, για άλλη μία φορά. Στην Τούμπα...

Διαβάστε επίσης