Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Τα πλέι οφ περίμεναν να κριθούν;

Τα πλέι οφ περίμεναν να κριθούν;
Τετάρτη, 10 Ιουνίου 2020 - 10:40

Μόλις η πρώτη αγωνιστική των πλέι οφ πέρασε. Μία αγωνιστική η οποία, η αλήθεια είναι, ότι δεν μας έκανε σοφότερους, σε ό,τι αφορά την αγωνιστική κατάσταση και εικόνα των ομάδων που… παλεύουν για τον τίτλο. Στην πραγματικότητα τέτοια «πάλη» δεν υπάρχει, αφού κατά τη διάρκεια όλης της σεζόν, ο Ολυμπιακός έδειξε το κανονικό, καλό του πρόσωπο. Έδειξε την ανωτερότητά του. Την ίδια που έβγαλε και την περασμένη Κυριακή στην Τούμπα. Και ο ΠΑΟΚ έδειχνε, σε όλη τη διάρκεια της σεζόν, ότι δεν μπορεί. «Φώναζε» αυτό. Έκανε… μπαμ, από μακριά.

Και όμως, η διοίκησή του κρίνει τώρα την ομάδα. Έτσι λένε, δηλαδή. Διά στόματος Ιβάν Σαββίδη, μάλιστα, έμαθε όλη η ομάδα ότι κρίνεται μέχρι το τέλος. Και είναι ακόμη η… πρώτη αγωνιστική των πλέι οφ. Καλά τα επικοινωνιακά παιχνίδια, του τύπου «ελάτε την 23η Φλεβάρη» ή «θα τα πούμε στα πλέι οφ» και λοιπά, αλλά οι φίλαθλοι μπούχτισαν από επικοινωνία. Μπάλα θέλουν να βλέπουν. Να μη βλέπουν την ομάδα τους να αποκλείεται από την Έστερσουντ και να παίρνει ένα… εξυγιαντικό, πολυιδιοκτησιακό και υπό αμφισβήτηση, μόλις έναν χρόνο μετά, πρωτάθλημα!

Οι πρώτοι που θα έπρεπε να κριθούν, θα ήταν εκείνοι που επέλεξαν τους παίκτες και τον προπονητή και έδωσαν τροφή σε όλη αυτή την εσωστρέφεια. Όπως ο λαός του Ολυμπιακού δεν δυσκολεύεται να το πει, όταν κάτι δεν του αρέσει… Υπάρχουν και παοκτζήδες που το έκαναν βέβαια. Αλλά πρώτοι έπρεπε να κριθούν εκείνοι που… κρίνουν. Περισσότερο από όλα, γιατί περίμεναν τα πλέι οφ να το κάνουν, όταν, βλέποντας ΟΛΗ τη χρονιά έναν Ολυμπιακό ΚΑΛΥΤΕΡΟ, επέλεξαν να κάνουν… επικοινωνία.

Γι’ αυτό ο Βαγγέλης Μαρινάκης και η Διοίκηση του Ολυμπιακού πέτυχαν και πετυχαίνουν ακόμη. Γιατί όταν θεώρησαν ότι ο Ολυμπιακός δεν είναι καλύτερος, έφτιαξαν ομάδα, όχι… επικοινωνιακή πολιτική. Πήραν προπονητή και παίκτες και έκαναν τον κόσμο να ΓΟΥΣΤΑΡΕΙ όπως γούσταρε πάντα… ΑΥΤΟΣ είναι ο μεγάλος κριτής. Ο κόσμος…

Διαβάστε επίσης

Γυρίζει στη Θέλτα ο Μορ

Γυρίζει στη Θέλτα ο Μορ

Σύμφωνα με τους Ισπανούς, ο Θρύλος ενημέρωσε την Θέλτα για τη λήξη του δανεισμού του Τούρκου εξτρέμ.