Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Θρύλε, ποιος να συγκριθεί μαζί σου!

Θρύλε, ποιος να συγκριθεί μαζί σου!
Τρίτη, 9 Ιουνίου 2020 - 23:39

Μόλις εννιά αγωνιστικές μένουν για να σηκώσει και τυπικά ο Ολυμπιακός το 45ο πρωτάθλημα της ιστορίας του. Το πιο μάγκικο πρωτάθλημα! Κόντρα στην... εξυγίανση. Κόντρα σε όλους και σε όλα! Με τους Πειραιώτες να βρίσκονται στην κορυφή της Super League 1, με +17, μετά τη νίκη (0-1) επί του ΠΑΟΚ στην Τούμπα, στην πρεμιέρα των πλέι οφ!

Ο Θρύλος απέδειξε για άλλη μία φορά, στη Θεσσαλονίκη, ποιος είναι το αφεντικό στην Ελλάδα. Ποια είναι η καλύτερη ελληνική ομάδα. Κέρδισαν, άλλωστε, τον ΠΑΟΚ χωρίς να... ιδρώσουν. Με άνεση. Στο... ρελαντί!

Η ομάδα του Πέδρο Μαρτίνς παρέμεινε αήττητη και έφτασε τις 21 νίκες (έξι ισοπαλίες), σε 27 αγωνιστικές στο φετινό πρωτάθλημα. Ενώ διαθέτει την καλύτερη άμυνα, με μόλις εννιά γκολ παθητικό, αλλά και την καλύτερη επίθεση (53 τέρματα). Ξεκάθαρη η ανωτερότητα του Θρύλου, στη χώρα...

Το ακόμα πιο εντυπωσιακό, όμως, είναι, ότι η ομάδα του Πειραιά έφτασε τα 37 διαδοχικά ματς στο πρωτάθλημα χωρίς ήττα! Μιλάμε, για 31 νίκες και έξι ισοπαλίες από τον Φεβρουάριο του 2019. Πραγματικά, φοβερό αήττητο σερί! Με τους «ερυθρόλευκους» να θέλουν να το συνεχίσουν ως το φινάλε. Και σίγουρα, μπορούν.

Επίσης, να σημειωθεί, ότι ο Ολυμπιακός, στα τελευταία 14 εκτός έδρας ματς πρωταθλήματος, μετρά μόλις τρία γκολ παθητικό!

Μόνο ο Ολυμπιακός αυτά! Ποιος να συγκριθεί μαζί του...

Διαβάστε επίσης