Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Έρχονται ξένοι ρέφερι για το Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ!

Έρχονται ξένοι ρέφερι για το Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ!
Τετάρτη, 17 Ιουνίου 2020 - 13:58
Αρθρογράφος: Βαϊος Μπαλάφας
ΒΑΪΟΣ ΜΠΑΛΑΦΑΣ

Περέιρα και Μάριν είναι απαράδεκτοι και ακατάλληλοι. Συνεχίζουν ως φανατικοί οπαδοί της... εξυγίανσης! Ενώ η Λίγκα ζήτησε τα πλέι οφ να γίνουν με ξένους διαιτητές, τώρα κάνουν ότι δεν καταλαβαίνουν και ορίζουν Σιδηρόπουλο και λοιπούς που με την απόδοσή τους υποβίβασαν την ελληνική διαιτησία.

Τώρα, τάχα είναι ευχαριστημένοι, από τα… κοράκια της «εξυγίανσης» και θα συνεχίσουν να βάζουν Έλληνες, όπως απέδειξαν με τους ορισμούς της 3ης αγωνιστικής των πλέι οφ, παρότι έρχονται πτήσεις από το εξωτερικό.

Αντίθετα θα φέρουν ξένους ρέφερι στους ημιτελικούς Κυπέλλου της άλλης Τετάρτης (Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ και Άρης-ΑΕΚ). Ήδη, ψάχνουν στο εξωτερικό και δεν αποκλείεται οι επιλογές τους να ανακοινωθούν μέχρι την Παρασκευή.

Θυμίζουμε ότι για λόγους ισονομίας, με επιστολή του στην ΚΕΔ, ο Ολυμπιακός ζήτησε ξένους διαιτητές όχι μόνο στο χορτάρι αλλά και στο VAR, όπως είχαν κάνει και στο ματς της Τούμπας για το Κύπελλο.

Θυμίζουμε ότι ήταν όλοι Ισπανοί, με εξαίρεση τον Παπαπέτρου (Αθηνών) που ορίστηκε τέταρτος. Πιο συγκεκριμένα τον αγώνα ΠΑΟΚ-Ολυμπιακού 3-2 σφύριξε Χαβιέρ Εστράδα Φερνάντες, με βοηθούς τους Αλόνσο Φερνάντες και Τεόντορο Μαγκάν. Στο VAR ήταν ο Χοσέ Λουίς Γκονζάλες και AVAR Ρομπέρτο Ντίαζ Πέρες.

Διαβάστε επίσης

Σούπερ άδειασμα της UEFA στην ΕΠΟ!

Σούπερ άδειασμα της UEFA στην ΕΠΟ!

Κανείς δεν υπολογίζει στην ανίκανη ομοσπονδία, καθώς Μητσοτάκης και Τσέφεριν συμφώνησαν να γίνουν στην Αθήνα οι κληρώσεις της UEFA...

Επιλογή-σκάνδαλο ο Σιδηρόπουλος!

Επιλογή-σκάνδαλο ο Σιδηρόπουλος!

Ο διεθνής ρέφερι ορίστηκε Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός, αλλά μόνιμα αφήνει με παράπονα τους «ερυθρόλευκους», όπως και ο Κομίνης που θα είναι στο VAR...