Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Σούπερ άδειασμα της UEFA στην ΕΠΟ!

Σούπερ άδειασμα της UEFA στην ΕΠΟ!
Τετάρτη, 17 Ιουνίου 2020 - 16:02
Αρθρογράφος: Βαϊος Μπαλάφας
ΒΑΪΟΣ ΜΠΑΛΑΦΑΣ

Έχουμε και λέμε:

Αυτή τη στιγμή η πρώτη είδηση στην ιστοσελίδα της ΕΠΟ είναι οι διαπιστεύσεις των ΜΜΕ για τη ΓΣ της 30ής Ιουνίου!

Αυτή τη στιγμή η πρώτη είδηση στο ελληνικό ποδόσφαιρο είναι ότι η Κυβέρνηση ανακοίνωσε επίσημα πως όλες οι κληρώσεις της UEFA και το ευρωπαϊκό γκαλά θα γίνουν στην Αθήνα και στο «Σταύρος Νιάρχος».

Η μεγάλη απόδειξη ότι κανείς δεν δίνει σημασία σε αυτή την ΕΠΟ! Πρόκειται για σούπερ... άδειασμα αφού η ΕΠΟ πιάστηκε για μια ακόμη φορά στον ύπνο. Αυτά κάνουν τα... κολλητιλίκια που είχαν με τους Κοντονή, Βασιλειάδη!

Κατά τα άλλα στην ΕΠΟ ονειρεύονται ότι τα ξέρουν όλα. Διαδίδουν, δηλαδή «παραμυθιάζουν» τις ΕΠΣ, ότι δεν αλλάζει κάτι με το ποδοσφαιρικό μνημόνιο, όμως όλα τα παραπάνω είναι η απόδειξη ότι δεν ξέρουν τι τους γίνεται.

Ας κοιμηθούν ήσυχοι. Έτσι κι αλλιώς δεν τους θέλει κανείς. Οι αλλαγές θα είναι σαρωτικές. Ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης και ο πρόεδρος της UEFA, Αλεξάντερ Τσέφεριν είναι σε ανοιχτή γραμμή και συζητούν δομικές αλλαγές στην ΕΠΟ και στη διαιτησία.

Η ανακοίνωση από το Μέγαρο Μαξίμου αναφέρει τα εξής:

«Με ομόφωνη απόφαση της Εκτελεστικής Επιτροπής της UEFA οι κληρώσεις του Champions League, του Europa League, τα βραβεία της UEFA και οι σχετικές παράπλευρες εκδηλώσεις, θα πραγματοποιηθούν φέτος τον Οκτώβριο στην Αθήνα, στο Κέντρο Πολιτισμού του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος.

Η επιλογή της Ελλάδας από την UEFA συνιστά ψήφο εμπιστοσύνης στη χώρα μας, καθώς πρόκειται για την πρώτη μεγάλη εκδήλωση της UEFA μετά τα περιοριστικά μέτρα που ελήφθησαν για την αντιμετώπιση της πανδημίας του κορονοϊού.

Η απόφαση της UEFA συμβάλλει καθοριστικά στην παγκόσμια προβολή τη 'Ελλάδας, ως μιας σύγχρονης ασφαλούς χώρας, που είναι σε θέση να φιλοξενεί διοργανώσεις αυτού του επιπέδου.

Καθοριστικό γεγονός για την οριστικοποίηση της συμφωνίας ήταν η τηλεφωνική επικοινωνία που είχε τις προηγούμενες μέρες ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης με τον Πρόεδρο της UEFA, Αλεξάντερ Τσέφεριν»

Διαβάστε επίσης