Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Όχι» στα 15 εκατομμύρια της Νις!

«Όχι» στα 15 εκατομμύρια της Νις!
Πέμπτη, 18 Ιουνίου 2020 - 14:31

Επανήλθε η Νις! Θέλει τον Τσιμίκα και προσπαθεί να τον κάνει δικό της, αλλά όχι με όρους που συμφέρουν τον Ολυμπιακό και είναι ικανοί να κάνουν τον «γίγαντα» του ελληνικού ποδοσφαίρου να συναινέσει στην έναρξη συζητήσεων, ανάμεσα στη γαλλική ομάδα και τον παίκτη. Η Νις πρότεινε 15 εκατομμύρια ευρώ και οι Πειραιώτες αρνήθηκαν. Τόσο απλά.

Ο Θρύλος, θυμίζουμε, δεν έχει βάλει πωλητήριο στον Τσιμίκα και δεν προτίθεται να τον δώσει με… ό,τι έχει ευχαρίστηση η κάθε ομάδα να προσφέρει. Όσοι επιθυμούν να «παίξουν μπάλα» για να τον κάνουν δικό τους, θα πρέπει να το γνωρίζουν αυτό και να έχουν στο μυαλό τους ότι στον Ολυμπιακό ορίζουν οι ίδιοι τους όρους με τους οποίους πουλάνε έναν ποδοσφαιριστή τους. Ειδικά όταν ο ποδοσφαιριστής αυτός είναι ένας εκ των πρωτοκλασάτων της ενδεκάδας του Μαρτίνς.

Ο Τσιμίκας δεν βιάζεται να αφήσει τον Ολυμπιακό για να πάει να παίξει στο εξωτερικό. Εκτός από το να δοκιμάσει το βήμα, θέλει αυτό να γίνει με τον τρόπο που ο ίδιος θέλει. Σε ένα πρωτοκλασάτο πρωτάθλημα, δηλαδή, σε μία μεγάλη ομάδα και όχι απλώς σε μία που έχει τα λεφτά να τον αγοράσει. Έτσι, βρίσκεται σε σύμπνοια με τον Ολυμπιακό, ο οποίος δεν προτίθεται να πουλήσει τον Τσιμίκα, όσο-όσο… Απλώς για να πει ότι έκανε άλλη μία μεταγραφή ποδοσφαιριστή του, στο εξωτερικό.

Η Νις και η κάθε Νις θα πρέπει να επανέλθει με καλύτερη πρόταση, εφόσον επιθυμεί να αποσπάσει το «ναι» του Θρύλου.

Διαβάστε επίσης

Αναβολή των εκλογών ζητεί ο Ολυμπιακός

Αναβολή των εκλογών ζητεί ο Ολυμπιακός

Με επιστολή της στη Superleague 1, η «ερυθρόλευκη» ΠΑΕ «καρφώνει» τη διοργανώτρια για την απόφασή της να ορίσει εκλογές για τον πρόεδρο πριν από τη λήξη της αγωνιστικής περιόδου...