Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Πυρ και μανία ο Αγραφιώτης με τα «ετσιθελικά» της ΕΠΟ!

Πυρ και μανία ο Αγραφιώτης με τα «ετσιθελικά» της ΕΠΟ!
Παρασκευή, 19 Ιουνίου 2020 - 14:33
Αρθρογράφος: Βαϊος Μπαλάφας
ΒΑΪΟΣ ΜΠΑΛΑΦΑΣ

Αποχώρησε… πυρ και μανία, από το ΔΣ της Ομοσπονδίας, ο κ. Δημήτρης Αγραφιώτης, καταγγέλλοντας ότι παρανόμως η ΕΠΟ πήρε απόφαση σχετικά με την παρουσία ή μη φιλάθλων στα γήπεδα, ερχόμενη σε αντίθεση με αυτά που ζητούν οι ομάδες της Super League!

Το μέλος του ΔΣ της Ομοσπονδίας και Αντιπρόεδρος του Ολυμπιακού τα είπε… έξω από τα δόντια στους παρευρισκομένους, εκφράζοντας την πλήρη αντίθεσή του, με τις πρακτικές της ΕΠΟ, η οποία αναθέτει στην Επιτροπή Κυπέλλου, το να δει εάν θα έχουν κόσμο ή όχι τα γήπεδα, στα ματς Κυπέλλου που έρχονται!

«Η UEFA θέλει τον κόσμο στα γήπεδα. Τι είναι αυτά που κάνετε; Έπρεπε να εφαρμόσετε την απόφαση της Λίγκας», είπε χαρακτηριστικά ο κ. Αγραφιώτης, ο οποίος ήταν πραγματικά… έξαλλος, με τον τρόπο με τον οποίο η Ομοσπονδία χειρίζεται ένα τόσο σοβαρό ζήτημα, για το «σήμερα» και το «αύριο» του ποδοσφαίρου. Την ώρα που οι ομάδες της Super League (οι περισσότερες, τουλάχιστον) παλεύουν να φτιάξουν μία ωραία εικόνα, έστω και με λίγο κόσμο στα γήπεδα, έρχεται η ΕΠΟ να κάνει τα… δικά της!

Διαβάστε επίσης