Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ξεχειλίζει η υποκρισία των Γραμμένου, Γαβριηλίδη!

Ξεχειλίζει η υποκρισία των Γραμμένου, Γαβριηλίδη!
Παρασκευή, 19 Ιουνίου 2020 - 16:08
Αρθρογράφος: Βαϊος Μπαλάφας
ΒΑΪΟΣ ΜΠΑΛΑΦΑΣ

Η υποκρισία της ΕΠΟ ξεχειλίζει. Παράλληλα είναι ξεκάθαρο εδώ και καιρό ότι αυτή η ομοσπονδία πάει από το κακό στο χειρότερο και για το μόνο που ενδιαφέρεται είναι το... καλό των ΠΑΟΚ και ΑΕΚ. Αρα, είναι δεν υπάρχει ισονομία, άρα πρέπει να παραιτηθούν. Κακώς τους ανέχονται η FIFA και η UEFA ή ακόμη καλύτερα πρέπει οι διεθνείς ομοσπονδίες να ανακαλέσουν τον Φούσεκ που ήρθε για να επιβάλλει την ισονομία και τη νομιμότητα, όμως απλά παρατηρεί τα αίσχη της διοίκησης Γραμμένου. Σα να μην υπάρχει η επιτροπεία που υποσχέθηκαν.

Ξεχειλίζει η υποκρισία του προέδρου της ΕΠΟ και του Μάνου Γαβριηλίδη, ο οποίος είναι πρόεδρος της ΕΠΣ Θράκης και πρόεδρος της Επιτροπής Κυπέλλου. Πριν από λίγες μέρες η ομοσπονδία ήθελε κόσμο και έριχνε το... μπαλάκι στην Κυβέρνηση, όμως στο σημερινό ΔΣ «χόρεψε» στους ρυθμούς των ΠΑΟΚ, ΑΕΚ.

Διαβάστε τι απάντησε στις 15 Ιουνίου, ο πρόεδρος της Επιτροπής Κυπέλλου, Μάνος Γαβριηλίδης στην ερώτηση «εάν θα γίνουν με κόσμο οι ρεβάνς των ημιτελικών: «Η στάση της ΕΠΟ δεν μπορεί να πούμε ότι είναι θετική ή αρνητική γιατί είναι θέμα Πολιτείας. Θα είναι χαρά για όλους μας να γίνουν με κόσμο, αρκεί να είναι ασφαλές. Η Πολιτεία ακόμη δεν έχει ζητήσει την άποψή μας. Αύριο θα τα συζητήσουμε από κοντά».

Πλέον είναι ξεκάθαρο τι γίνεται στην ομοσπονδία. Ακόμη δεν παραιτήθηκαν;

Διαβάστε επίσης