Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Θυμήθηκε Κουτσιαύτη ο Περέιρα

Θυμήθηκε Κουτσιαύτη ο Περέιρα
Δευτέρα, 6 Ιουλίου 2020 - 11:51
Αρθρογράφος: Βαϊος Μπαλάφας
ΒΑΪΟΣ ΜΠΑΛΑΦΑΣ

Ο Μένιος Κουτσιαύτης (Άρτας) ορίστηκε στο παιχνίδι της 6ης αγωνιστικής των πλέι οφ, του Ολυμπιακό με τον Άρη, στη Θεσσαλονίκη. Να που τον θυμήθηκε ο Περέιρα καθώς ο 43χρονος ρέφερι, για το πρωτάθλημα, είχε να σφυρίζει ματς των «ερυθρόλευκων» από τις 31/03/18.

Την τρέχουσα σεζόν ο Κουτσιαύτης σφύριξε τον προημιτελικό Κυπέλλου Ολυμπιακού-Λαμίας 3-2, στις 12 Φεβρουαρίου, όπου ήταν απαράδεκτος. Πιο συγκεκριμένα, οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν με γκολ που ξεκίνησε από ανύπαρκτο φάουλ. Επίσης, σωστά, απέβαλε τον Ρόμανιτς με δεύτερη κίτρινη για θέατρο.

Στις 16/09/17 Ο Κουτσιαύτης σφύριξε Ολυμπιακός-Αστέρας Τρίπολης 1-1, όπου:

*Στο 3' ο Φιγκέιρας έκανε ένα μπάσιμο στην περιοχή του Αστέρα και ο Τριανταφυλλόπουλος τον παρεμπόδισε επίτηδες και αυτό ξεκινά έξω από την μεγάλη περιοχή και συνεχίζεται εντός...

*54' Μέχρι και ο Μανιάς κοίταζε τον Μπαλτά αν βγήκε η μπάλα στο γύρισμα του Ισνάλντο και όπως φάνηκε εδώ είναι το σημαντικό λάθος του Μπαλτά που έπρεπε να υποδείξει άουτ, άρα δεν θα ακολουθούσε το πέναλτι στο χέρι του Ρομαό.

Σε αυτό το ματς ο Κουτσιαύτης έδειξε ότι θα έπρεπε να ξαναδιαβάσει τον κανονισμό για τον πειθαρχικό έλεγχο και τα φάουλ. Κυρίως στο πρώτο μέρος η κλωτσιά έπεφτε σύννεφο από τους παίκτες του Αστέρα αλλά ο ρέφερι έδωσε την πρώτη κίτρινη στο 58' σε βάρος Ζντιέλαρ και σε βάρος του Αστέρα στο 59' (Σίλβα). Για να πάρουν φάουλ οι Πειραιώτες έπρεπε να πονέσουν από τα μαρκαρίσματα, ενώ στους φιλοξενούμενους έδινε με το παραμικρό.

Βοηθοί του Κουτσιαύτη στο ματς του Ολυμπιακού στο «Βικελίδης» θα είναι ο Ψάρρης (Ζακύνθου) και ο Σινιοράκης (Χανίων), τέταρτος ορίστηκε ο Βάτσιος (Δυτικής Αττικής), ενώ στο VAR θα είναι οι Τζοβάρας (Φθιώτιδας), Μπουξμπάουμ (Ανατολικής Αττικής). Παρατηρητής διαιτησίας ορίστηκε ο Τεροβίτσας (Αιτ/νιας).

Διαβάστε επίσης

Πόση ντροπή αντέχεις;

Πόση ντροπή αντέχεις;

Πείστηκε κανείς ότι η ανακοίνωση του ΠΑΟ στο… ημίχρονο, ήταν για το συμφέρον του ΠΑΟ; Μπα…