Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Έπιασε το μπούλινγκ του ΠΑΟΚ στην Εφέσεων!

Έπιασε το μπούλινγκ του ΠΑΟΚ στην Εφέσεων!
Δευτέρα, 13 Ιουλίου 2020 - 14:12
Αρθρογράφος: Βαϊος Μπαλάφας
ΒΑΪΟΣ ΜΠΑΛΑΦΑΣ

Φαίνεται ξεκάθαρα ότι ο ΠΑΟΚ βρίσκεται σε δύσκολη θέση, ενόψει της επανεκδίκασης της αποκαλούμενης υπόθεσης της πολυϊδιοκτησίας από την Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ. Αυτό επιβεβαιώνεται και από τις επιθέσεις, το μπούλιγκ, που κάνει στους δικαστές της που τον καταδίκασαν για πολυϊδιοκτησία, στον πρόεδρο Παναγιώτη Φιλόππουλο και στο μέλος της Γεράσιμο Βρυώνη.

Οι επιθέσεις αυτές έγιναν με πρόσχημα την απόφαση του CAS και είχαν ως συνέπεια να παραιτηθεί ο πρόεδρός της Παναγιώτης Φιλόπουλος που ο ΠΑΟΚ απαιτούσε να εξαιρεθεί τόσο αυτός όσο και το μέλος της Επιτροπής Εφέσεων Γεράσιμος Βρυώνης. Μετά ακολούθησε και η παραίτηση του Βρυώνη που απλά επιβεβαίωσε το μπούλινγκ που δέχθηκε τόσο ο πρόεδρος όσο και ο Βρυώνης που είναι μέλος της Επιτροπής Εφέσεων της ΕΠΟ.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι πριν από τον Φιλόπουλο, πρόεδρος στην Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ ήταν ο Γεράσιμος Διονυσάτος που παραιτήθηκε μετά την αποκάλυψη ότι ο γιός του εργαζόταν στο OPEN του Σαββίδη. Αυτό δεν... πείραζε τον ΠΑΟΚ.

Αίσχος να διαλέγει τους δικαστές

Είναι αίσχος να διαλέγει ο ΠΑΟΚ τους δικαστές που θέλει και όσοι δεν τους αρέσουν να πάνε στην... πυρά. Τι μηνύματα θα πάρουν αυτοί που θα αντικαταστήσουν τους Φιλόπουλο, Βρυώνη;Ο Φιλόπουλος και ο Βρυώνης παραιτήθηκαν αν και ζήτησαν την εξαίρεσή τους από υπόθεση του ΠΑΟΚ, κάτι που δεν έγινε δεκτό από τους συναδέλφους του και σα να μην έφτανε αυτό στα... σκουπίδια πήγε και παρόμοιο αίτημα του ΠΑΟΚ για τους προαναφερόμενους δικαστές που αποφάσισαν ότι υπάρχει πολυϊδιοκτησία ΠΑΟΚ-Ξάνθης.

Για να επιβεβαιώσουμε τα παραπάνω:1) Αντιγράφουμε απόφαση της Επιτροπής Εφέσεων με ημερομηνία 10 Ιουνίου:«Απέρριψε τις:

1) από 28.5.2020 με αριθμ. πρωτ. ΕΠΟ 10641/2020 και 2) από 29.05.2020 με αριθμ. πρωτ. 10678/2020 δηλώσεις αποχής των Παναγιώτη Φιλόπουλου, Προέδρου της Επιτροπής Εφέσεων της ΕΠΟ και Γεράσιμου Βρυώνη, Μέλους της Επιτροπής Εφέσεων της ΕΠΟ, από την εκδίκαση της από 27.4.2020 έφεσης των: α) «ΠΑΕ ΠΑΟΚ» και β) Χρυσόστομου Γκαγκάτση κατά της με αρ. 4/2020 απόφασης της Επιτροπής Δεοντολογίας της ΕΠΟ».

2) Αντιγράφουμε απόφαση της Επιτροπής Εφέσεων της ΕΠΟ, με ημερομηνία 2 Ιουλίου:«Απέρριψε την από 22/06/2020 και με αριθμό πρωτοκόλλου 11982/23-06-2020 αίτηση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ για την εξαίρεση των μελών της Επιτροπής Εφέσεων ΕΠΟ, Παναγιώτη Φιλόπουλου και Γεράσιμου Βρυώνη».

Να παρέμβουν ο Αρειος Πάγος και η Ενωση Δικαστών

Μήπως είναι ώρα, να παρέμβει ο Αρειος Πάγος για όσο γίνονται στην αθλητική δικαιοσύνη; Είναι δυνατόν να στοχοποιούνται δικαστές επειδή δεν αρέσουν οι αποφάσεις τους; Μήπως πρέπει να παρέμβει και η Ενωση Δικαστών και Εισαγγελέων;

Να θυμίσουμε ότι ο ΠΑΟΚ είχε επιτεθεί και εναντίον του Συμβουλίου της Επικρατείας.

Διαβάστε επίσης