Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Η σιγουριά και η υπόσχεση Μαρτίνς

Η σιγουριά και η υπόσχεση Μαρτίνς
Τρίτη, 14 Ιουλίου 2020 - 19:59

Το γεγονός ότι τις τελευταίες εβδομάδες ο Ολυμπιακός δεν βρίσκεται στην καλύτερη δυνατή αγωνιστική κατάσταση και ετοιμότητα, έχει γίνει αντιληπτό. Και, φυσικά, το έχει δει πρώτος και καλύτερος ο Πέδρο Μαρτίνς.

Είναι, άλλωστε, κάτι που ανέφερε ο Πορτογάλος κόουτς μιλώντας στην κάμερα της Nova, τονίζοντας πως ίσως παίζει ρόλο η πρόωρη κατάκτηση του 45ου πρωταθλήματος.

Όπως και να ‘χει, όμως, ο 50χρονος τεχνικός του Θρύλου δεν ανησυχεί για τους παίκτες του! Γνωρίζει πόσο άριστοι επαγγελματίες, αλλά και πόσο ικανοί είναι, έχοντάς τους απόλυτη εμπιστοσύνη ενόψει της απαιτητικής συνέχειας, σε Ελλάδα και Ευρώπη!

Μάλιστα, ο Μαρτίνς εξέφρασε και δημόσια τη σιγουριά του για την επόμενη μέρα, δίνοντας και μία υπόσχεση στον κόσμο του μεγαλύτερου ελληνικού συλλόγου.

«Ναι, αυτή τη στιγμή η ομάδα δεν είναι σε καλή στιγμή, αλλά να είναι σίγουροι οι φίλοι μας πως στη συνέχεια θα είμαστε η ομάδα που έχουν συνηθίσει να βλέπουν!», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Πορτογάλος. Λόγια που αποδεικνύουν όσα προαναφέραμε...

Διαβάστε επίσης