Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Τα κίνητρα υπάρχουν και είναι μπροστά...

Τα κίνητρα υπάρχουν και είναι μπροστά...
Τρίτη, 14 Ιουλίου 2020 - 19:25

Ο Ολυμπιακός πανηγύρισε πριν από λίγες εβδομάδες, την κατάκτηση του 45ου και πιο μάγκικου πρωταθλήματος στην ένδοξη ιστορία του. Κόντρα σε όλους και σε όλα!

Έκτοτε, ιδιαίτερα στα ματς με Παναθηναϊκό (ΟΑΚΑ) και ΠΑΟΚ (Καραϊσκάκη), οι «ερυθρόλευκοι» παρουσίασαν σκαμπανεβάσματα στην απόδοσή τους, δεν πραγματοποίησαν καλές εμφανίσεις και απώλεσαν 5 βαθμούς.

Βαθμοί, οι οποίοι δεν έχουν καμία σημασία όσον αφορά στο βαθμολογικό πίνακα, μιας και έχει κριθεί η κούπα, ωστόσο προβλημάτισε ο τρόπος με τον οποίο χάθηκαν. Ακόμα και η νοοτροπία ορισμένων ποδοσφαιριστών.

Οι παίκτες του Πέδρο Μαρτίνς, λοιπόν, δεν πρέπει να «αδειάσουν» ενόψει της δύσκολης και απαιτητικής συνέχεις, σε Ελλάδα και Ευρώπη. Προφανώς και είναι απόλυτα λογικό να υπάρχει κόπωση, αλλά άπαντες πρέπει να αντιληφθούν ότι η σεζόν δεν έχει τελειώσει ακόμα. Αντιθέτως, έχει πολύ… ψωμί!

Βλέπετε, ακολουθούν δύο μεγάλοι στόχοι του Θρύλου. Η κατάκτηση του Κυπέλλου Ελλάδας και η «δίψα» για νίκη επί της Γουλβς, στη ρεβάνς του «Μολινό» και νέα υπέρβαση στο Europa League!

Τα κίνητρα, συνεπώς, (πρέπει να) είναι ξεκάθαρα για τους Πειραιώτες, μιας και, όπως έχουμε αναφέρει ξανά, ο μεγαλύτερος ελληνικός σύλλογος τα θέλει όλα και έχει τα φόντα να τα καταφέρει! Το έχει αποδείξει, καλείται να το επιβεβαιώσει ξανά...

Διαβάστε επίσης