Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Δεν υπάρχουν στοιχεία...

Δεν υπάρχουν στοιχεία...
Τρίτη, 14 Ιουλίου 2020 - 22:06

Στο… κενό έπεσαν όλες οι κατηγορίες σε βάρος του Ολυμπιακού και του Βαγγέλη Μαρινάκη στην ακροαματική διαδικασία στην Επιτροπή Δεοντολογίας. Ωστόσο, παρά το γεγονός πως δεν προέκυψε κανένα στοιχείο σε βάρος του Θρύλου και του ηγέτη του, η κυρία Σπανού επέμεινε στην εισήγησή της! Ναι μεν παραδέχτηκε πως κάποιες καταθέσεις άλλαξαν, όμως δεν έδειξε να πτοείται από το γεγονός αυτό.

Τα… στοιχεία που έλαβε υπόψη της δεν στέκονται πουθενά, κρίθηκαν ανεπαρκή πέρα για πέρα από CAS και UEFA, όμως η κυρία Σπανού επιμένει στη θέση της… Όλα αυτά ξαναλέμε, ενώ δεν υπάρχει κανένα στοιχείο που να αποδεικνύει ενοχή, όπως ανέδειξαν οι δικηγόροι των Πειραιωτών και του Βαγγέλη Μαρινάκη, Βασίλης Δημακόπουλος, Εύα Παναγιώτου και Ιωάννης Χατζησαββάογλου, που τόνισαν ότι έχει στηθεί μία ιστορία, που βασίζεται σε δημοσιεύματα.

Από εκεί και πέρα, η κυρία Σπανού παραδέχτηκε ότι «ο βαθμός απόδειξης που απαιτείται είναι η σφοδρή πιθανολόγηση, κάτι παραπάνω από απλή πιθανολόγηση και κάτι λιγότερο από απόδειξη πέραν πάσης αμφιβολίας». Με λίγα λόγια, εισηγείται την τιμωρία του μεγαλύτερου ελληνικού συλλόγου, ακόμα και αν υπάρχουν αμφιβολίες για την ενοχή του.

Όπως και να ‘χει, το δεδομένο είναι ένα. Στη διαδικασία, δεν υπήρξαν ούτε στοιχεία, δεν καταγράφηκε ροή χρήματος και δεν υπήρξε κάτι ουσιαστικό και επιβαρυντικά για 15 φυσικά πρόσωπα και τις 2 ΠΑΕ. Ο καθένας έλεγε τα δικά του. Άκουσα, μου είπαν, ίσως… Γελάει ο κόσμος όλος.

Έχουν στήσει ένα ολόκληρο επικοινωνιακό παιχνίδι, για να πλήξουν τον Ολυμπιακό και τον Βαγγέλη Μαρινάκη και όλη η προσπάθεια της «εξυγίανσης» έπεσε σαν χάρτινος πύργος! Διότι όταν ζητούνται στοιχεία και αποδείξεις, δεν έχει κανείς να προσκομίσει τίποτα.

Ενδεικτικά ήταν και τα λόγια της δικηγόρου του Βαγγέλη Μαρινάκη, κυρίας Παναγιώτου, η οποία τόνισε, μεταξύ άλλων, ότι το αποδεικτικό υλικό έχει απορριφθεί από την ίδια την UEFA.

Διαβάστε επίσης

Επιστρέφει ο αρχηγός!

Επιστρέφει ο αρχηγός!

Όλα δείχνουν ότι στο ματς με τον ΟΦΗ, ο Τοροσίδης θα ξεκινήσει στην αρχική σύνθεση του Μαρτίνς...