Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Η μόνη διαφορετικότητα (της ΑΕΚ) είναι το ΑΦΜ...

Η μόνη διαφορετικότητα (της ΑΕΚ) είναι το ΑΦΜ...
Πέμπτη, 16 Ιουλίου 2020 - 23:03

Είναι διαφορετικό, λέει, να είσαι ΑΕΚ. Το ακούς, το διαβάζεις ξανά και ξανά. Προφανώς επειδή η επανάληψη είναι η μητέρα της μάθησης. Αισθάνεσαι ότι το αναπαράγουν μεταξύ τους μπας και το πιστέψουν. Γνωρίζουν πολύ καλά πως δεν έχουν καμία διαφορετικότητα. Φέρονται διαφορετικά όταν και όπως τους συμφέρει. Πετάνε τις... κορώνες για αξιακούς κώδικες που δεν τις χάφτουν ούτε 5χρονα.

Δεν ώθησε κανείς αξιακός κώδικας την ΑΕΚ να μην πράξει το αυτονόητο, δηλαδή ένσταση κατά του κύρους του αγώνα με τον ΠΑΟΚ. Την ώθησε η πολιτική της. Επιλέγει ποιόν δεν θέλει να βρει απέναντι αλλά να έχει δίπλα της. Καταλαβαίνουμε όλοι ότι αν χθες έπαιζε με τον Ολυμπιακό και ήταν εκείνος ο νικητής με τα ληγμένα δελτία υγείας θα άνοιγαν εκτάκτως τα μεσάνυχτα τα αρμόδια γραφεία για να κατατεθεί η ένσταση και η ανάλογη ανακοίνωση των κιτρινόμαυρων θα προσπαθούσε να μας πείσει ότι οι νόμοι και οι κανονισμοί είναι για να εφαρμόζονται και να τηρούνται αντίστοιχα. Δεν διαφωνούμε στο τελευταίο.

Διαφωνούμε μ' αυτή την (στα όρια του γελοίου) σημερινή υποκρισία. Έχει καταθέσει δεκάδες ενστάσεις στο παρελθόν η ΑΕΚ (σε όλα τα σπορ) και δικαίωμά της ήταν να το κάνει. Όμως, αν λες ότι είσαι διαφορετικός και πετάς κορώνες για αξιακούς κώδικες έχεις μόνο ΜΙΑ συμπεριφορά για καθένα που έχεις απέναντί σου. Ξέρουμε όλοι πως αυτό δεν συμβαίνει. Αλήθεια, αυτή η περιβόητη διαφορετικότητα της ΑΕΚ αρχίζει από το ΑΦΜ; Να σας πούμε την αλήθεια μόνο αυτή τη σοβαρή διαφορετικότητα βλέπουμε.

Η ΑΕΚ δεν ήταν εκείνη που τη φιλοξένησε ο Ολυμπιακός στο Γ.Καραϊσκάκης για να δώσει ευρωπαϊκό ματς και να μη διασυρθεί παγκοσμίως και ύστερα πετούσε λάσπη σ' εκείνον που την έβγαλε από τη δύσκολη θέση; Η ΑΕΚ δεν έχει φεσώσει το δημόσιο και κόσμο και κοσμάκη αποφεύγοντας δύο φορές να πληρώσει, μία λόγω άρθρου 44 (πετσόκοψε το χρέος) και μία λόγω αλλαγής ΑΦΜ;

Ο σημερινός ιδιοκτήτης της ΑΕΚ δεν έλεγε πως πρέπει τα λεφτά του Τσάμπιονς Λιγκ να μοιράζονται σε όλους και όταν μπήκε σε όμιλο η ομάδα του έπαθε αμνησία; Η Αγιά Σοφιά που μάθαμε τώρα ότι έγινε ΟΠΑΠ Αρένα (φαντάσου όταν χτίζονταν το Γ.Καραϊσκάκης να ονομάζονταν Ιντρακάτ ή όποια άλλη εταιρεία του Κόκκαλη τι θα είχε λεχθεί) δεν υποτίθεται χτιζόταν μόνο με λεφτά της ΑΕΚ;

Διαβάστε επίσης