Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Πήραν το μήνυμα και γύρισαν το... τσιπ!

Πήραν το μήνυμα και γύρισαν το... τσιπ!
Πέμπτη, 16 Ιουλίου 2020 - 23:39

Μετά το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ, στο Καραϊσκάκη, όπου ο Ολυμπιακός απώλεσε ουσιαστικά μονάχα το αήττητο, ο Πέδρο Μαρτίνς δεν είχε μείνει, με τη σειρά του, ικανοποιημένος από την εμφάνιση και την απόδοση των ποδοσφαιριστών του.

Μάλιστα, ο Πορτογάλος κόουτς είχε χτυπήσει το «καμπανάκι» ενόψει της συνέχειας. Ενδεικτικά ήταν τα λόγια του, άλλωστε, μιας και θυμίζουμε ότι είχε δηλώσει πως: «Πρέπει να επιστρέψουμε στις καλές εμφανίσεις. Να βρούμε την αδρεναλίνη που μας λείπει. Δεν ήμασταν ο εαυτός μας.

Πρέπει να επανέλθουμε γρήγορα. Έχουμε πολλά να διεκδικήσουμε, έχουμε χάσει έναν στόχο, αλλά είμαστε γεμάτοι στόχους στη συνέχεια. Ξέρουμε τις δυνατότητές μας. Πολλά πράγματα σημαίνει μια ήττα. Μπορεί να είναι μια επαγρύπνηση, να σταματήσουμε να είμαστε χαλαροί».

Στην αναμέτρηση με τον ΟΦΗ, λοιπόν, όπως έγινε αντιληπτό, οι «ερυθρόλευκοι» απέδειξαν πως έλαβαν το μήνυμα και ανταποκρίθηκαν σωστά, μέσα στον αγωνιστικό χώρο! Πραγματοποίησαν, κατά γενική ομολογία, καλή εμφάνιση, έβγαλαν όρεξη, ενέργεια και αποφασιστικότητα στο γήπεδο και πήραν τη νίκη με 3-1.

Παρά τις πολλές αλλαγές και το «άνοιγμα» του ροτέισον, οι Πειραιώτες έβγαλαν αντίδραση, ήταν πειστικοί και γύρισαν το… τσιπ, με φόντο, φυσικά, και τη συνέχεια, όσον αφορά στο τελευταίο ματς πρωταθλήματος με την ΑΕΚ, καθώς και τους στόχους του Κυπέλλου, αλλά και του Europa League...

Διαβάστε επίσης