Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Πρωτάθλημα σηκώνω εγώ, ξανά θα τρελαθώ!

Πρωτάθλημα σηκώνω εγώ, ξανά θα τρελαθώ!
Κυριακή, 19 Ιουλίου 2020 - 10:31

Την ΑΕΚ υποδέχεται απόψε ο Ολυμπιακός (20:00, Novasports1 HD), για τη 10η και τελευταία αγωνιστική των πλέι οφ και τα δίνει όλα για τη νίκη, για να κλείσει καλά το πρωτάθλημα.

Τον τίτλο τον έχει εξασφαλίσει εδώ και μερικές αγωνιστικές και απόψε θέλει να κλείσει το πρωτάθλημα με τον καλύτερο τρόπο και να κάνει μία πρόβα τζενεράλε ενόψει του τελικού με την ΑΕΚ (26/7, 21:00).

Φαντάζει αρκετά πιθανό ο Πέδρο Μαρτίνς να κάνει ένα σχετικό rotation απόψε, ώστε να προφυλάξει κάποιους ποδοσφαιριστές, όπως, για παράδειγμα, ο Γιουσέφ Ελ Αραμπί.

Θυμίζουμε, η αποστολή του Ολυμπιακού αποτελείται από τους εξής ποδοσφαιριστές: Σα, Καραργύρης, Αλέν, Τζολάκης, Ελαμπντελαουί, Γκασπάρ, Τοροσίδης, Παπαδόπουλος, Μπα, Σισέ, Σεμέδο, Μαρτίνης, Τσιμίκας, Ξενιτίδης, Καφού, Μπουχαλάκης, Καμαρά, Μπέλιτς, Γκιλιέρμε, Ραντζέλοβιτς, Μασούρας, Λοβέρα, Χριστοδουλόπουλος, Σουντανί, Μπρούνο, Φορτούνης, Βαλμπουενά, Σουρλής, Χασάν, Ελ Αραμπί.

Μετά την αναμέτρηση με την ΑΕΚ, θα ακολουθήσει η φιέστα του Ολυμπιακού για την κατάκτηση του 45ου πρωταθλήματος της ιστορίας του και οι παίκτες θα σηκώσουν ψηλά το τρόπαιο, στην επιστροφή του βασιλιά στο θρόνο του.

Διαβάστε επίσης