Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

ΜΗ ΣΤΑΜΑΤΑΣ!

ΜΗ ΣΤΑΜΑΤΑΣ!
Πέμπτη, 23 Ιουλίου 2020 - 14:43

«Σύμμαχοι» που ενώθηκαν για να ρίξουν τον Ολυμπιακό από την κορυφή. «Σύμμαχοι» που στην πορεία τα έσπασαν μεταξύ τους. Και οι τρεις. «Σύμμαχοι» που στην πορεία τα ξαναβρήκαν.

Τώρα δεν ξέρουμε αν είναι και οι τρεις μαζί ή δύο, μας έχουν μπερδέψει με τις κινήσεις τους. Και στην τελική, δεν μας νοιάζει κιόλας. Μόνοι μας και όλοι τους. Έχει μεγαλύτερη πλάκα έτσι!

Όπως και να ‘χει, είτε δύο είναι, είτε τρεις είναι, ο Ολυμπιακός τους γλεντάει κανονικά. Και κόντρα σε όλους πήραμε το 45ο. Και κόντρα στην «εξυγίανση» θα ράψουμε και το 5ο αστέρι.

Βλέποντας και τις τελευταίες εξελίξεις, ο κόσμος του Ολυμπιακού έχει κατανοήσει πλήρως την κατάσταση. Καλά, όχι ότι χρειαζόταν να γίνει αυτό με τα δελτία του ΠΑΟΚ ή το άλλο με τη στάση της ΑΕΚ και της ΕΠΟ για τον τελικό του Κυπέλλου. Και ο κόσμος του Ολυμπιακού ζητάει από τον ηγέτη του Θρύλου, Βαγγέλη Μαρινάκη, ένα πράγμα: ΜΗ ΣΤΑΜΑΤΑΣ!

Γουστάρουν που βλέπουν τον πόνο στα «μάτια» των απέναντι, «συμμάχων» και μη. Και γουστάρει και ο ίδιος ο ηγέτης του Ολυμπιακού να τους γλεντάει ενώ ενώθηκαν πάλι οι «σύμμαχοι» και τον «πολεμούν» όλοι μαζί.

ΜΗ ΣΤΑΜΑΤΑΣ!

Διαβάστε επίσης