Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Βρήκαν νέο… έργο για προπαγάνδα

Βρήκαν νέο… έργο για προπαγάνδα
Σάββατο, 1 Αυγούστου 2020 - 13:41

Δεν διαβάσαμε πουθενά για… απαξίωση του Βεϊρίνια, από την ομάδα του ΠΑΟΚ, με τη νέα, κατά πολύ μειωμένη πρόταση, η οποία του έγινε, από την πλευρά Σαββίδη. Με συμβόλαιο πολύ μικρό, για τον αρχηγό του ΠΑΟΚ και την υπόθεση να δείχνει να παίρνει… τροπή «αντίο», ανάμεσα στις δύο πλευρές. Ελάχιστα γράφτηκαν. Και αυτά… τυπικά. Αλλά μπροστά στο να πληγεί (στη θεωρία, γιατί στην πράξη… δεν) ο Ολυμπιακός, επιστρατεύτηκε εκ νέου ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος, από την προπαγάνδα.

Αναφορές στο συμβόλαιο, στο πως ήρθε, στο πως έφυγε και μία… ικανοποίηση να βγαίνει προς τα έξω, λες και ο Λάζαρος, αλλάζοντας ομάδα, πρόπερσι το καλοκαίρι και ερχόμενος στον Ολυμπιακό… έκανε έγκλημα. Οι προπαγανδιστές στέκονται στο ότι ο Λάζαρος αποκάλεσε τον Ολυμπιακό «ομάδα της καρδιάς του» και το επαναλαμβάνουν… περί τις 100 φορές. Για να δείξουν -και καλά- ότι η ομάδα της καρδιάς του δεν ήταν τελικά… τέτοια.

Τα συναισθήματα και το ποδόσφαιρο, όμως, αν και συχνά ταυτίζονται, δεν συμπορεύονται πάντα. Ομάδα της καρδιάς του είναι ο Ολυμπιακός και για τον Ομάρ, ας πούμε. Και επίσης δείχνει ότι μάλλον θα αποχωρήσει (τίποτα δεν είναι τελικό).

Αλλά το να παίρνει η προπαγάνδα μία λήξη και μη ανανέωση συμβολαίου, ενός -δηλωμένου ΓΑΥΡΟΥ- ποδοσφαιριστή και να την κάνει μανιφέστο, για να δείξει την… συμπεριφορά του Μαρινάκη και να λέει για τις υποσχέσεις που δεν κράτησε… είναι λίγο τραβηγμένο από τα μαλλιά. Ο Λάζαρος έζησε χαρές στον Θρύλο, αμείφθηκε πλουσιοπάροχα (στην ΑΕΚ δεν θα τα… έβλεπε ποτέ) και πανηγύρισε με τον κόσμο της ομάδας, μεγάλα γκολ και επιτυχίες.

Ειδικά την ώρα που όλη η πιάτσα έχει βουήξει ότι ο Βιεϊρίνια χαιρετάει, μετά το συμβόλαιο… ρούκι, που του πρότεινε ο ΠΑΟΚ, για να ανανεώσει. Εκεί, όμως, δεν είδαμε πονήματα για τη σχέση Ιβάν-Αντελίνο… Έτσι είναι αυτά…

Διαβάστε επίσης